Prime Domestic dan XPDC Bakal Menggegar Oasis Damansara

Dua jentera hebat yang tidak perlu di perkenalkan lagi, XPDC dan Prime Domestic bakal beraksi di atas satu pentas.  Malah mereka juga bakal berkolaborasi bersama demi sebuah jenama, “Konsert Public Distortion 2017”.

“Konsert Public Distortion 2017”  anjuran J&J Rochestra bersama Life Space di Oasis Damansara yang akan di adakan pada 9 Disember bakal bermula pada pukul 9 malam.

Prime Domestic dibarisi oleh Joe pemain gitar kumpulan Wings dan ScandalHillary Ang yang pernah menganggotai beberapa  kumpulan rock tempatan antaranya Search dan Cromok , Aweera sebagai vokalis dan Fauzi yang bertindak sebagai pemain bass yang begitu berpengalaman dalam persembahan live dan pernah menganggotai kumpulan NRG manakala Ainol pula ditugaskan sebagai pemain drum  yang pernah beraksi bersama Kristal/Deja Voodoo spells dan Bunkface.  Ternyata kesemua mereka adalah berpengalaman luas dalam bidang muzik khususnya muzik rock.

Selain Prime Domestic, konsert ini turut menampilkan kumpulan XPDC yang di terajui oleh Ali , Izo , Lola dan Eddie yang juga mempunyai aura tersendiri malah hampir kesemua anggota barisan penggempur XPDC ini mempunyai peminat setia mereka sendiri.

Prime Domestic

Konsert Public Distortion 2017 akan membawa peminat melatari serta melayari aksi serta persembahan selama 3 jam di dalam tema persembahan rock dalam taman yang mana pernah di lakukan oleh penganjur Woodstock Festival. Demi merialisasikan ianya menjadi kenyataan pihak penganjur telah membelanjakan lebih RM500,000 semata-mata untuk memberikan sistem penataan cahaya yang terbaik serta sistem bunyi yang berkualiti tinggi.

XPDC

Pihak penganjur turut berkerjasama bersama Grab , untuk memudahkan peminat hadir ke Oasis Square dan juga memberikan diskaun . Lokasi Oasis Square juga memudahkan para peminat yang hadir kerana mempunyai lebih 4 ribu tempat letak kereta .Harga tiket yang bermula daripada RM68 boleh didapati secara online di www.ilassotickets.com

Peminat juga boleh memiliki tiket yang berharga RM83 (Tiket + Prime Domestic 1st Album “Prime Domestika”), RM118 (iTiket + Prime Domestic 1st Album “Prime Domestika” dan T-shirt konsert), RM103 (Tiket + T-Shirt konsert) dan RM200 (tiket rooftop + light meal + discount 40%  for official merchandise).

 

Check Also

COËX TERUS DIHANTUI “PAKU DURJANA”

Kumpulan M-POP berbakat COËX yang terdiri daripada empat gadis cantik – Mikaela, Elysha, Dals, dan Amy merupakan artis di …

One comment

  1. Gabungan mantap.. gitaris faveret aku joe.. cuma konfius xpdc tu sebab ada 2 grup claim xpdc.. yang mana valid? tapi aku suka xpdc izo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *