Usahawan Muda Mengorak Langkah Berani Dengan Rangkaian Produk Penjagaan Kepala & Rambut NH Beauty Solution

Dengan semangat dan azam yang kuat di dalam bidang perniagaan, berbekalkan pengalaman dan kekuatan yang ada, beliau kini boleh menarik nafas lega dan senyum apabila satu lagi cabang perniagaan dilancarkan di Majlis penuh bermakna semalam.

Bertempat di DeepBlue, The Face Suite dan dihadiri para Influencer, Wakil-wakil Saloon dan para Media. 7 jenis rangkaian produk penjagaan kepala & rambut diperkenalkan. Usaha dan penat jerih selama lebih 12 bulandalam proses penyelidikan dan pembuatan, akhinya terlaksana segala impian dan cita-cita untuk mengembangkan lagi cabang perniagaan beliau.

Rangkaian produk NH Beauty seperti Hair Lost Shampoo, Hair Treatment Shampoo, Masque, Hair Tonik, Hair Serum, Leave in dan Hair Treatment. Menariknya, produk ini sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina, malah untuk yang berhijab juga amat digalakkan, begitu juga untuk mereka yang gemar menukar colour rambut.

“Jiwa saya memang jiwa berniaga, tak kira apa bentuk perniagaan, akan saya usaha dan cuba untuk masuk demi mengembangkan perniagaan sedia ada. Malahan, sejak dari usia remaja saya suda melangkah dan terus melangkah dalam dunia perniagaan”. Kata pengasas dan pemilik NH Beauty Solution, Puan Nurul Hidayah Mohmad.

Seiring dengan perkembangan teknologi yang begitu pantas untuk dikejar, media sosial juga menjadi pemangkin untuk memasarkan produk ini. Pemilihan para influencer akan dibuat dan mereka akan dilantik menjadi duta atau perantara dalam mengembangkan produk ini kepada seluruh pelusuk negara.Wakil-wakil pengedar juga digalakkan untuk merebut tawaran keemasan ini bagi mengembangkan perniagaan anda dengan sama-sama memasarkan produk ini. Dengan harga permulaan serendah RM 39.90 bagi menjadi pengedar dan di majlis tersebut juga, persembahan dari artis dan selebriti Ayu Damit dan Shukri Zainal pastinya ditunggu-tunggu oleh jemputan yang hadir sambil mereka beramah mesra bersama Pengasas NH Beauty.

Selain produk penjagaan kepala dan rambut ini, terdapat juga produk lain yang diusahakan oleh Pengasas muda berusia 29 tahun ini seperti Saloon Muslimah, Butik Pakaian, Perniagaan Gajet dan juga sedang berjinak-jinak didalam peniagaan emas juga.

NH Beauty boleh diikuti di media sosial Facebook, Instagram dan TikTok

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063454271534

Instagram: https://www.instagram.com/nhbeautysolution_hq/

TikTok: https://www.tiktok.com/@nhsalonmuslimah

Check Also

PUTERI SARAH & NAD ZAINAL TERHARU TERIMA ANUGERAH KHAS DARIPADA MOMMYHANA

Susulan impak positif diterima syarikat MommyHana daripada perkongsian Nad Zainal dan Puteri Sarah di media …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *