‘RACK’ Butik Kilafairy Tampilkan Konsep “Mix & Match”

 

Kilafairy bersama kakaknya iaitu Shakira Idora telah melancarkan butik mereka iaitu RACK bertempat di RL-023, Level 2, The 19 USJ City Mall,Jalan Persiaran Kewajipan USJ 19,Subang Jaya. RACK merangkumi produk-produk seperti hiasan Aksesori,Bag Tangan,Tumit Tinggi,Skaft,Tali Pinggang serta pakaian rekaan mereka sendiri seperti Dress Cocktail dan Ready To Wear untuk wanita.

Sasaran jualan adalah untuk kategori Yuppies bagi golongan remaja serta Bums untuk golongan dewasa. Pemasaran secara online pula akan dilakukan di www.facebook.com/wearerack dan twitter @wearerack.

Keistimewaan RACK ialah setiap rekaan yang direka adalah berlainan dari design-design yang sedia ada di pasaran yang mana setiap pakaian yang direka khas berbentuk eksklusif.Konsep RACK lebih kepada ‘Mix and Match’.Pihak RACK juga akan terus mempertingkatkan pengeluaran di samping mempelbagaikan lagi jenama seperti pakaian untuk lelaki.

[nggallery id=71]

 

Check Also

Merchantrade Asia Lancar Merchantrade Money Biz Yang Merupakan Kad Prabayar Korporat Pertama Malaysia

Merchantrade Asia Sdn Bhd (Merchantrade), peneraju inovasi dalam perkhidmatan kewangan digital, telah melancarkan Kad Korporat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *