Samsung GALAXY Camera Gabungkan Ciri-Ciri Fotografi,3G,Wi-Fi Dan Android

Samsung Malaysia Electronics, sebuah pemimpin global dalam media digital dan teknologi penumpuan digital, telah merevolusikan komunikasi visual melalui pengenalan baru Samsung GALAXY Camera. Kamera adalah Kamera pertama Samsung benar-benar Disambung dengan menggabungkan ciri-ciri fotografi berprestasi tinggi dengan kebebasan 3G dan Wi-Fi penyambungan, powered by Android โ„ข 4,1 platform (Jelly Bean).

Kamera Samsung GALAXY membolehkan pengguna untuk menembak, menikmati, mengedit dan berkongsi imej dan video yang berkualiti tinggi di tempat melalui peranti tunggal. Kamera mempunyai kebebasan sambungan 3G dan dipertingkatkan kapasiti Wi-Fi yang dilengkapi dengan Dual Band dan Ikatan Channel yang meningkatkan kelajuan sambungan. Ini membuka sebuah dunia aktiviti perkongsian dan telefon pintar seperti terbatas berhampiran, terutamanya untuk jurugambar gemar yang aktif di laman rangkaian sosial, seperti Facebook, Twitter, Pinterest dan Instagram.

Kwon Jae Hoon, Pengarah Urusan, Samsung Malaysia Electronics Sdn. Bhd berkata, “pengenalan Kamera Samsung GALAXY melambangkan bagaimana kamera telah berkembang dari masa ke masa. Hari ini, kita menetapkan pengguna bebas daripada sekatan kamera konvensional dengan Kamera Samsung GALAXY. Kerjasama antara Perniagaan Mobile dan Unit Pengimejan Digital telah dibenarkan Samsung untuk mencipta kamera yang benar-benar Bersambung.

“Kami sedang merevolusikan komunikasi visual dengan memberikan pengguna kebebasan sepenuhnya untuk mengambil gambar yang berkualiti tinggi pada bila-bila masa, di mana-mana, dan berkongsi mereka serta-merta untuk memelihara detik-detik istimewa. Dengan kepimpinan kami dalam reka bentuk dan teknologi, kita akan terus memperkenalkan peranti inovatif untuk meningkatkan pengalaman pengimejan pengguna. Era Kamera Disambung kini bermula, “Kwon tambahnya.

Kamera Samsung GALAXY adalah didapati di sah Samsung peruncit untuk RM1, 899 dari 29 November dan seterusnya. Sebagai data rakan kongsi Samsung, Maxis Berhad, bersepadu terkemuka di Malaysia pembekal perkhidmatan komunikasi, akan menawarkan Hotlink PERCUMA Broadband SIM Pack dengan 5,000 kamera pertama.

Suren J Amarasekera, Ketua Pegawai Operasi Bersama Maxis berkata, “Kami melihat satu anjakan dalam trend penggunaan peranti, dengan peningkatan bilangan pelanggan yang mempunyai lebih daripada satu peranti dan MPK berganda untuk mengubah gaya hidup mereka. Ini perkongsian antara dua pemimpin pasaran Oleh itu, adalah satu langkah yang positif ke hadapan dalam membuka jalan bagi peranti yang lebih SIM yang dibolehkan. Di samping itu, melalui terluas dan terpantas keupayaan Akses Kelajuan Tinggi di negara kita, pelanggan bersama kami akan dapat menikmati pengalaman yang lancar menggunakan 3G SIM Hotlink kami apabila memuat naik gambar dan video mereka dalam talian secara langsung dari kamera Samsung GALAXY mereka. ”

Tawaran SIM Hotlink akan disediakan di seluruh negara di peruncit terpilih Samsung, serta Pusat Maxis di KLCC, Sunway Pyramid dan Gardens Mid Valley. Setelah pengaktifan pek SIM dengan bahagian atas RM30 sehingga, pelanggan akan mendapat 2GB data, 25GB Loker awan ruang simpanan peribadi dan satu tahun tempoh sah SIM.

Kongsi Moments ternilai serta merta

Keupayaan pelbagai fungsi Kamera Samsung GALAXY untuk menembak, mengedit dan berkongsi imej dengan sentuhan butang memberi kuasa kepada pengguna untuk menangkap setiap saat istimewa, dan mereka naik serta-merta melalui 3G atau Wi-Fi sambungan untuk berkongsi sosial. Ini adalah selaras dengan kehidupan abad ke-21, di mana laman rangkaian sosial memainkan peranan yang dominan dalam kehidupan semua orang.

Kamera Samsung GALAXY menyampaikan gambar berkualiti jelas dan cemerlang di-the-go dengan lensa 21x zoom super panjang dan super-terang 16MP BSI CMOS sensor. Kamera juga mempunyai teknologi ‘Mod Pintar’ Samsung, yang merupakan satu siri sebanyak 15 mod lalai dan tetapan untuk membolehkan setiap pengguna untuk menembak dan menyampaikan profesional yang berpandangan fotografi dengan cara yang menyeronokkan dan tanpa tenaga.

4.8 Kamera Samsung GALAXY “HD Super Touch Paparan Jelas direka bagi pengguna untuk melihat imej yang ditangkap mereka, dan mengedit mereka untuk menguatkan momen yang tidak ternilai. Samsung diperbadankan “Photo Wizard” fungsi ke dalam kamera untuk membolehkan pengguna dengan cepat dan mudah membuat profesional suntingan. Fungsi ini merangkumi satu set komprehensif sebanyak 35 alat penyuntingan foto powered by ultra-cepat Camera Samsung GALAXY 1.4 GHz processor quad-core. Selain itu, pengguna boleh menggunakan “Kertas Artist” aplikasi, dibuat popular oleh Samsung GALAXY Nota II, untuk foto cepat dan unik suntingan.

Lepas tetapi tidak kurangnya, Android โ„ข 4.1 (Jelly Bean) platform mengubah Kamera Samsung GALAXY ke dalam peranti yang menawarkan keseronokan pengguna, yang melampaui foto menembak. OS Android bukan sahaja memberikan pengguna akses kepada lebih 600,000 aplikasi kini boleh didapati di Google Play, tetapi memberikan sokongan melayari penuh dan keupayaan untuk menyesuaikan kamera pengguna untuk memenuhi keperluan kreatif pengguna.

Untuk maklumat lanjut mengenai Kamera Samsung GALAXY, sila layari www.samsung.com / my atau Samsung Malaysia Facebook halaman https://www.facebook.com/samsungmalaysia.

Check Also

HONOR Malaysia Bakal Lancar Empat Produk Baharu Pada 22 April

HONOR Malaysia akan memperkenalkan empat peranti baharu di acara MAGICal Ria Raya pada 22 April …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *