Shah Jaszle Sah Putus Tunang

Jika semalam Shah Jaszle dikatakan menyerang pasangan khalwatnya di sebuah bank di bangsar namun hari ini keluar pula cerita yang menyatakan sebenarnya beliau telah pun putus tunang dengan Redzwani Puteri pada 10 Jun 2013 yang lepas.Ia disahkan oleh wakil keluarga Redzwani Puteri kepada Berita Harian.

Menurut laporan Berita Harian ibu bapa Redzwani Puteri telah berkunjung ke rumah keluarga Shahz Jaszle pada 10 Jun 2013 lalu untuk memulangkan dua bentuk cincin sebagai tanda putus tunang.

“Saya diwakilkan keluarga Redzwani untuk tampil membuat kenyataan kerana kami tidak mahu namanya dikaitkan lagi dengan Shahz. Kami tidak mahu dia dikenali sebagai tunang Shahz lagi”

“Hubungan itu diputuskan selepas keluarga Redzwani melihat kenyataan yang diberikan oleh Shahz kepada Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) selepas dia ditangkap khalwat,” ujar wakil keluarga Redzwani Puteri.

“Selama ini kami berdiam diri dengan harapan Shahz akan berterus terang mengenai status sebenarnya namun dia tidak berbuat demikian & peminat mula melemparkan kata kata kurang enak kepada Redzwani”

“Jangan ingat Redzwani kuat, sebaliknya dia juga manusia biasa yang ada hati dan perasaan. Luaran mungkin dia nampak tabah, tetapi dalamannya tidak. Sejak kes tangkap khalwat itu, dia suka menyendiri dan apabila ditanya mengenai hubungannya dengan Shahz, dia akan menangis”

Wakil keluarga Redzwani Puteri juga menyangkal dakwaan yang mengatakan Shahz Jaszle terpaksa bertunang sebaliknya mereka memang suka sama suka, jika tidak masakan majlis pertunangan di’sambut secara besar besaran di rumah keluarga pihak perempuan.

Check Also

HONOR Malaysia Bakal Lancar Empat Produk Baharu Pada 22 April

HONOR Malaysia akan memperkenalkan empat peranti baharu di acara MAGICal Ria Raya pada 22 April …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *