Showcase “Saleem Raja Balada” Di Matic, Kuala Lumpur April Ini

Sebut saja nama Saleem, tentunya ramai masih kagum dengan penyanyi lagenda bersuara serak-serak basah ini. Manakan tidak, diusia 50an bekas vokalis kumpulan sensasi 90-an, Iklim ini masih boleh dirasai setiap kali beliau muncul membuat persembahan pentas. Meskipun kini beliau bergerak secara solo, Saleem masih menerima banyak undangan nyanyian.

Saleem terus relevan dalam dunia hiburan tanah air, karier muziknya tidak semudah rakan seangkatan tetapi beliau terus gagah meniti kerjayanya.  Pemilik nama sebenar, Am Salim Abdul Majid ini bakal menawan pentas Matic, Kuala Lumpur pada 20 April ini.  Showcase istimewa ini bakal bermula 9 malam hingga 11 malam.

Showcase “Saleem Raja Balada” ini merupakan persembahan eksklusif untuk peminat yang dahagakan nyanyian beliau apatah lagi mereka yang membesar dengan lagu-lagunya pasti bakal merungkai kembali nostalgia peribadi. Peminat yang ingin menyaksikan showcase ini boleh mendapatkan tiket yang berharga RM150 sahaja.

Tiket Showcase “Saleem Raja Balada” boleh di dapati di Matic Kuala Lumpur atau di Wisma Doras Denai Alam.  Sebarang info dan pertanyaan boleh menghubungi 019-3387115 (Mas).

Check Also

MEISKA ADINDA MENSAJIKAN LAGU ‘DURSILA’ UNTUK OST DRAMA MALANG SI PUTERIMEISKA ADINDA

Meiska Adinda, penyanyi muda dan penulis lagu berasa dari Bali, Indonesia, telah berjaya memperolehi pengiktirafan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *