SonaOne Melancarkan single terbaru – Firefly

SonaOne Melancarkan single terbaru – Firefly | SonaOne kembali dengan sebuah “single” terbaru yang diberi judul “Firefly”. Lirik lagu dan komposisi muzik merupakan karya SonaOne sepenuhnya. “Firefly” merupakan sebuah lagu yang senang didengari dan berentak rancak yang dijangka mendapat sambutan baik dari peminat tegar beliau yang semakin bertambah di luar sana.

“Firefly diinspirasikan dari kisah benar kisah cinta kedua ibu bapa saya, secara tepatnya tatkala ayah saya pertama kali melabuhkan pandangan matanya pada ibu saya. Saya mengimbau kembali ke awal tahun 80-an dan cuba melakar kisah cinta mereka berdua, yang meyakinkan saya bahawa cinta sejati boleh kekal ke akhir hayat”, ujar SonaOne semasa membicarakan mengenai ilham disebalik lagu ini.

Firefly-SonaOne-iTunes

“Firefly” boleh didapati dalam tempoh yang ekslusif di iTunes pada 30 November 2015 dan secara seturusnya daripada platform digital yang lain pada 4 Disember 2015. Lagu ini turut terdapat dalam album sulung beliau, “Growing Up Sucks” yang dijangkakan akan keluar pada suku pertama 2016.

Check Also

COËX TERUS DIHANTUI “PAKU DURJANA”

Kumpulan M-POP berbakat COËX yang terdiri daripada empat gadis cantik – Mikaela, Elysha, Dals, dan Amy merupakan artis di …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *