SONGLAP ~ Kerja Kotor Sapu Bersih ~

Akhirnya filem Songlap akan menemui para penonton pada 15 Disember 2011 di 77 pawagam seluruh Malaysia dan Brunei. Ia adalah terbitan Grand Brilliance dengan kerjasama Red Films.

Songlap merupakan kisah diantara dua beradik iaitu Am (Shaheizy Sam) dan Ad (Syafie Naswip) yang melibatkan diri dalam sindiket penjualan bayi. Mereka menjalani kehidupan yang sama tetapi berbeza pendapat dari segi perspektif kehidupan. Kehadiran Hawa (Sara Ali), salah seorang mangsa pemerdagangan haram telah mengubah segalanya dimana Ad lebih nekad untuk meninggalkan aktiviti yang menjadi punca rezeki selama ini dan cuba meyakinkan Am untuk bersama mencari jalan keluar daripada kehidupan gelap yang dijalani mereka selama ini. Disitulah bermulanya konflik diantara kedua adik beradik ini yang harus mereka selesaikan segera. 

Selain itu, filem ini juga mendapat sokongan daripada penaja Everlast dalam kempen promosi Songlap.  Antaranya, peraduan “Mystery Shopper” sedang giat dijalankan di mana seorang pemenang bertuah akan diberi baucar sebanyak RM1,000.00 untuk berbelanja bersama Shaheizy Sam di butik Everlast.  Untuk maklumat lanjut, sila layari www.facebook.com/grandbrilliance dan www.twitter.com/grandbrilliance.

Apalagi..jom tonton…

 

 

 

Check Also

MASING MASING VERSI TRADISIONAL,ERNIE ZAKRI DI KELAS TERSENDIRI

Lagu Masing Masing nyanyian penyanyi terkenal Ernie Zakri terus mendapat sambutan hangat bukan saja dalam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *