Sum 41 menggegarkan Kuala Lumpur dengan persembahan epik untuk peminat Malaysia mereka

Dua daripada penganjur konsert terkemuka dan promotor di Malaysia, pasangan kuasa – Hitman Solutions dan Happymoon, berjaya membawa Sum 41 ke Kuala Lumpur semalam untuk lawatan perpisahan global mereka, Sum 41: Tour of the Setting Sun (The Final Tour). Acara monumen ini diadakan di Mega Star Arena KL untuk persembahan terakhir mereka di Malaysia.

Atmosfera semasa acara ini sangat menggemparkan, dengan 5,000 penonton tempatan dan antarabangsa yang memenuhi arena, terpesona dengan permainan gitar mahir dan vokal yang kuat oleh Sum 41. Kumpulan ini memberikan persembahan berenergi tinggi tanpa henti yang meninggalkan penonton terkagum-kagum.

Dalam mengungkapkan kegembiraan mereka, kedua-dua Tuan Rohit Rampal, CEO & Pengasas Hitman Solutions, dan Tuan Kesavan Purusotman, juga dikenali sebagai KC, Pengarah Urusan Happymoon, berkata, “Dengan ini menjadi lawatan terakhir mereka, kami (Hitman Solutions & Happymoon) tahu kami perlu membawa Sum 41 kembali ke Malaysia untuk peminat yang telah lama menantikan kepulangan mereka sejak 2012.

“Kami bertujuan memberi peluang kepada peminat untuk menonton band punk kegemaran mereka sekali lagi, dan sambutan yang luar biasa yang kami terima membuktikan permintaan untuk acara sedemikian.”

Tuan Rohit menambah, “Selepas meraikan ulang tahun ke-15 kami, misi kami tetap untuk mencipta acara, pertunjukan, dan kenangan yang luar biasa untuk semua orang. Jadi, mencipta persembahan epik untuk peminat Sum 41 di Malaysia adalah cara kami untuk memberi balik kepada komuniti rock tempatan.” Selepas 28 tahun, Sum 41 membuktikan diri sebagai artis berpengalaman dengan menghiburkan penonton konsert selama 2 jam dengan lagu hit seperti ‘We’re All To Blame’, ‘Fat Lip’, ‘Pieces’, ‘Makes No Difference’, dan klasik lain. Lagu-lagu ini membuat penonton melompat dan menyanyikan hati mereka, semuanya sambil mengenang kembali kenangan punk.

Untuk menarik minat penonton dengan gambaran tentang apa yang akan datang dalam album terakhir mereka yang dinantikan dengan penuh harap, kumpulan ini mempersembahkan ‘Landmines’ dari album ‘Heaven :x: Hell’. Persembahan berakhir dengan persembahan elektrik ‘In Too Deep’, diikuti oleh encore bittersweet yang mengejutkan, ‘So Long Goodbye’, membolehkan para peminat mengucapkan selamat tinggal kepada band kegemaran mereka. Konsert ini berjaya, berkat sokongan dan sumbangan rakan kongsi acara; Fly FM dan Hot FM (Rakan Radio Rasmi), Sunway Putra Hotel (Rakan Hotel Rasmi), dan M2M (Rakan Pengangkutan Rasmi). Untuk pertanyaan mengenai persembahan dan konsert yang akan datang oleh Hitman Solutions dan Happymoon, sila hubungi kami di 012-2655783 atau info@hitman.group.

Check Also

CSA Academy Lantik Ziana Zain Sebagai Duta Rasmi Kerana Kredibiliti, Integriti & Semangat Juang

Meyakini kredibiliti dan integriti seorang Ziana Zain yang sudah mencetak sejarah dalam dunia hiburan tempatan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *