Team Celeb Akhirnya Menangi Cabaran The ROASTERS Health Watch 2013

Team Celeb

Selepas 8 minggu terpaksa diet serta melakukan senaman,akhirnya Team Celeb berjaya memenangi cabaran The ROASTERS Health Watch 2013. Team Celeb berjaya mengalahkan Team Fans pada peringkat akhir yang berlangsung di Sports Toto Fitness,Berjaya Times Square.

Dalam cabaran perlawanan akhir, peserta dikehendaki untuk melengkapkan semua empat cabaran dalam masa yang terpantas. Mereka bermula pada berbasikal kilometer satu, diikuti dengan 10 ulangan harga rendah tricep dengan papan langkah, 20 ulangan Burpee dan selesai off cabaran dengan 10 ulangan squats. Team Celeb berjaya mencatat masa purata 2,7125 minit berbanding Team Fans 3.15 minit.

Team Celeb berjaya membawa pulang hadiah bernilai lebih daripada RM18, 000.00 termasuk baucar makanan Kenny Rogers Roasters, keahlian 6 bulan di Sports Toto Fitness Center, baucar tunai Brooks dan Magnetic Bike Takasima setiap seorang.Team Fans pula membawa pulang hadiah bernilai RM7, 200.00 termasuk baucar makanan Kenny Rogers Roasters, keahlian 3 bulan di Sports Toto Fitness Center, baucar tunai Brooks dan Takasima Tangan Comfy Massager setiap satu.

The Roasters Health Watch 2013 telah dilaksanakan dengan penyertaan Sports Toto Fitness Center, Brooks dan Takasima. Untuk maklumat lanjut mengenai Kenny Rogers Roasters, melawat www.krr.com.my atau menyambung ke www.facebook.com / KRR.My.

Check Also

HONOR Malaysia Bakal Lancar Empat Produk Baharu Pada 22 April

HONOR Malaysia akan memperkenalkan empat peranti baharu di acara MAGICal Ria Raya pada 22 April …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *