‘The Blue Jeans Concert’ Tampilkan Exist,May & Blues Gang Pertama Kali Di Istana Budaya

‘The Blue Jeans Concert’ Tampilkan Exist,May & Blues Gang Pertama Kali Di Istana Budaya | Berkonsepkan satu malam satu band, Exist,May dan Blues Gang digabungkan dalam The Blue Jeans Concert yang bakal berlangsung di Istana Budaya pada 23-25 Oktober 2015.Konsert ini dibawakan khas oleh Bombbay Worldwide yang menampilkan Zambre Shaari atau Bombay sebagai pengarah konsert.

Exist akan mengadakan persembahan pada 23 Oktober,May pula pada 24 Oktober dan Blues Gang pada 25 Oktober 2015.Ini merupakan kali pertama ketiga-tiga band mengadakan persembahan di Istana Budaya. Exist bakal menampilkan Ezad sebagai vokalis serta Musa,Ujang,Shah dan Along. Mereka bakal mempersembahkan diantara 18-20 buah lagu pada malam tersebut.

May pula masih menampilkan Mus,Man,Abu dan Yus untuk malam kedua konsert ini. Antara lagu-lagu May yang masih menjadi siulan adalah Sendiri,Cintamu Mekar Di Hati dan Dari Kaca Mata.Persembahan mereka juga bakal diserikan dengan kemunculan pemuzik undangan.

Blues Gang yang terkenal dengan lagu-lagu seperti Apo Nak DiKato,Ibu,Lagu Tiga Kupang dan Oh! Mama Saya Mahu Kawin bakal mengimbau kembali nostalgia para peminat mereka pada malam ketiga.

The Blue Jeans Concert menawarkan harga tiket yang bermula dari RM50, RM70, RM100, RM150, RM200 dan RM250.Untuk tempahan sila layari www.ticket2u.biz dan untuk sebarang pertanyaan sila hubungi 03-4147 8600 atau 019-2111 600.

*Kredit Photo – Rentak Sejuta

Check Also

Roh dan Fitrah Bakal Diterjemahkan Menerusi Konsert “Oh Irama Oh Nyawa Kugiran Wak Jeng”

Usah di nilai pada nama yang tampak tidak begitu komersil, tetapi hargailah dan pandanglah pada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *