“THIS MEANS WAR” ~ Menangi x10 Pas Berkembar & Poster

Pengarah : McG

Pelakon : Chris Pine, Tom Hardy, Reese Whitherspoon

Bayangkan kalau James Bonds ada dua orang dan kedua-dua mereka ni sudah semestinya agen perisik yang cekap… okay susah nak bayangkan. Macam nilah, bayangkan apa akan jadi kalau ada dua lelaki ni, mereka kawan baik. Mereka jugak adalah rakan sekerja. Atau senang cakap, mereka agen CIA sebenarnya. Mereka jatuh cinta pada seorang wanita, Lauren (Reese Whitherspoon) yang sama. Apa akan jadi kalau dua-dua agen ni menggunakan kemahiran serta kepakaran mereka dan mula merisik satu sama lain. Dan agak-agaknya apa akan jadi bila keduanya menggunakan teknologi serta gadjet canggih dan mula menandingi antara satu sama lain demi menambat hati wanita tersebut. Sah! Haru biru keadaan jadinya.

Filem romantik-komedi yang sarat dengan gelagat  serius, lucu dan ‘luar imiginasi’ FDR Foster(Chris Pine) dan Tuck (Tom Hardy) ‘bertanding’, pikat hati Lauren dengan cara dan gaya yang kononya sangat gentleman. Giler gentle diorang ni!  Tapi sudahnya, agak-agak siapa yang Lauren akan pilih? Well, best man win.

Jawab soalan-soalan di bawah:

x5 Hadiah Utama : Pas Tayangan Berkembar + Poster

x5 Hadiah Kedua : Pas Tayangan Berkembar

Soalan 1 :  Siapakah yang memegang watak Lauren?

Soalan 2 : Foster dan Tuck ialah agen FBI atau CIA?

Soalan 3 : Nama Pengarah bagi filem ini?

Syarat-syarat penyertaan:

* “Like” Facebook Warisan Chanteq terlebih dahulu..

* Sila email kepada contest@warisanchanteq.com beserta Nama, Alamat, Nick Facebook , No. IC dan No Tel.

* Sila letak tajuk email Contest “THIS MEANS WAR”.

Tarikh tutup penyertaan: 28 Februari 2012

 

Check Also

Ratusan Pelabur Menjadi Mangsa Penipuan Skim Pelaburan oleh Seorang “Datuk Wira”

Seorang pelabur British yang ditipu melebihi RM60 juta oleh seorang ahli perniagaan Malaysia bergelar “Datuk …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *