Tonton “Terima Kasih Sayang” Bersama Yang Teristimewa

Terima Kasih Sayang

Saksikan program baru bertajuk “Terima Kasih, Sayang” di TV3 bersama yang tersayang, pada setiap Jumaat petang dan tunjukkan rasa kasih sayang serta penghargaan anda di atas kehadiran mereka dalam kehidupan anda.

Program realiti selama 8 episod ini akan ditayangkan dengan setiap episod akan memaparkan tentang kisah perjalanan hubungan seharian seseorang dan bagaimana kehadiran seorang wanita istimewa memberi impak dan pengaruh kepada kehidupan seharian, sama ada wanita itu adalah isteri, ibu mahu pun kakak.

Rancangan ini bertujuan untuk memberikan pengiktirafan kepada kaum wanita – sama ada mereka adalah seorang isteri, ibu, saudara atau rakan yang banyak memberi sokongan moral ketika kita mengharungi situasi pahit atau manis dalam rutin seharian dan juga detik-detik bermakna dalam pengalaman hidup kita.

Tiga daripada episod “Terima Kasih, Sayang” mengetengahkan selebriti terkenal iaitu Sharifah Aleya dan adiknya, Sharifah Amani; pelakon Hisyam Hamid bersama isteri tersayang serta ibu kepada dua anak mereka; dan Fizo Omar bersama isterinya, seorang usahawan yang dinamik.

Program terbaru ini dibawakan kepada penonton hasil daripada kolaborasi minuman kecantikan terkemuka, InnerShine® bagi meraikan kekuatan dalaman serta keanggunan wanita, selaras dengan slogan kata terbaru produk tersebut, iaitu “Anda yang Teristimewa”.

Terima Kasih Sayang InnerShine Prune Essence plus Camu Camu packshot

“Terima Kasih, Sayang” akan disiarkan pada setiap Jumaat pada jam 6.00 petang di saluran TV3 bermula 28hb Mac 2014. Sekiranya anda tidak bersempatan untuk menonton episod pertama minggu lalu yang dibintangi oleh Hisyam Hamid dan isteri, anda bolehlah menyaksikannya melalui laman YouTube di http://www.youtube.com/user/innershineM.

Untuk maklumat lanjut mengenai peraduan “Terima Kasih, Sayang”, dapatkan pek “Terima Kasih Sayang” InnerShine® yang dijual pada harga RM30.50 untuk pek 42ml x 6-botol dan RM57.90 untuk pek 42ml x 12-botol. Untuk lebih nilai, pilihlah pek 2 x 12 botol yang dijual pada hanya RM85.00.

Maklumat lanjut boleh didapati dengan menghubungi Talian Prihatin Pelanggan BRAND’S di talian 1-300-228-300, atau dengan melayari laman web www.innershine.com.my atau InnerShine Club di Facebook.

Para penonton juga berpeluang memenangi hadiah-hadiah hebat daripada InnerShine® apabila mengambil bahagian dalam peraduan program Terima Kasih, Sayang. Kumpulkan 8 soalan mingguan yang akan tertera setiap minggu.Anda hanya perlu menjawab kesemua soalan dengan tepat serta berkongsi kisah peribadi  istimewa, anda akan berpeluang untuk memenangi gelang berjenama edisi terhad serta hamper produk daripada InnerShine®.

Check Also

MITCHELL CHEAH DAN NAQUIB AZLAN AKAN MEMIMPIN SERANGAN WING HIN MOTORSPORTS DALAM PUSINGAN 1 THAILAND SUPER SERIES

Mantan pemandu kereta balap antarabangsa, Mitchell Cheah, dan pemenang perlumbaan Endurance Sepang 1000km, Naquib Azlan, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *