“Veet® It Off” Serlahkan Keyakinan Anda

Veet®, jenama krim depilatori No.1 dunia kini mencari seorang wanita Malaysia yang mempunyai keyakinan untuk menyerlahkan kecantikan kulitnya yang licin dengan mereka semula atau memotong sebahagian daripada pakaiannya dalam peraduan yang menyeronokkan iaitu Veet® It Off!

Peraduan ini dibuka kepada semua wanita Malaysia berusia 16 tahun ke atas melalui laman Facebook Veet® di www.facebook.com/VeetMalaysia. Sungguh mudah untuk menyertai peraduan ini: klik “Like” pada laman Facebook Veet®; berseronoklah mencipta semula pakaian; ambil gambar anda ‘sebelum’ dan ‘selepas’ pakaian ‘Veet®-It-Off’ anda; muat naik gambar-gambar tersebut dan dapatkan rakan-rakan anda untuk mengundi penyertaan anda!

Nikhilesh Kalra, Pengarah Pemasaran Reckitt Benckiser Malaysia berkata bahawa Veet® merupakan jenama yang membantu wanita mendapatkan kulit yang cantik dan licin.Sebagai jenama depilatori terkemuka, Veet® komited untuk menawarkan produk-produk yang inovatif dan mudah digunakan untuk wanita di seluruh dunia dengan memberikan mereka penjagaan terbaik untuk kulit di samping menanggalkan bulu roma dengan berkesan.

“Rangkaian produk-produk kami memberikan wanita — kulit yang menawan, licin dan lembap, membolehkan mereka memahami dan mengetahui apa erti kecantikan yang sebenarnya. Paling penting sekali, tiada yang memahami kulit dan bulu roma wanita seperti kami,” kata Nikhilesh.

Nikhilesh menambah: “Inilah sebabnya kami begitu teruja dengan peraduan ini.  Peraduan ini menjadi platform bagi para wanita Malaysia untuk menyerlahkan kulit mereka yang cantik. Bukan itu sahaja, kami juga mahu mereka menunjukkan kreativiti mereka, sama ada dengan mengubah atau membuang sebahagian daripada pakaian mereka dengan cara yang kreatif!”

Peraduan selama sebulan ini akan bermula pada 24 September dan berakhir pada 24 Oktober 2012.  Lima puluh penyertaan yang paling banyak menerima undi akan dipanggil untuk bertemu dengan panel pengadil peraduan. Hanya 10 orang peserta akhir sahaja akan disenarai pendek untuk ke pusingan seterusnya bagi memenangi Hadiah Utama, RM5,000 tunai, bekalan produk Veet® untuk setahun dan peluang dipaparkan dalam majalah-majalah terkenal.

Sebagai sebahagian daripada peraduan, peserta akhir yang disenarai pendek akan menghadiri kursus mengenai penjagaan kulit dan tatarias serta bergaya untuk sesi bergambar bagi melengkapkan diri mereka dalam menyiapkan diri untuk finale yang akan diadakan pada bulan November 2012 di Kuala Lumpur.

Sekiranya anda yakin dan bersedia untuk menyerlahkan kulit anda yang licin tanpa cela, sertailah peraduan ini sekarang sebelum tarikh tutupnya pada 24 Oktober 2012 melalui laman Facebook Veet®.  Atau, singgahlah di pameran bergerak Veet® di kolej-kolej dan universiti terpilih di Lembah Klang sepanjang tempoh peraduan.

Untuk maklumat lanjut mengenai Veet®, peraduan Veet® It Off dan pameran bergerak Veet®, sila layari www.facebook.com/VeetMalaysia.

Dengan Veet®, menanggal bulu roma pada bahagian badan kini mudah sekali.  Veet® Hair Removal Cream begitu berkesan pada bulu roma, walau pun sependek 2 mm dan kulit akan menjadi licin dan lembap.  Veet® Wax Strips pula menanggalkan bulu roma daripada akarnya secara lembut dan berkesan untuk kulit licin lebih lama sehingga 4 minggu.

3 Langkah Mudah untuk Menggunakan Veet® Hair Removal Cream

  1. Sapukan krim dan biarkan selama 3 minit.
  2. Tanggalkan krim dan bulu roma dengan menggunakan spatula.
  3. Bilas dengan air.

Penanggalan bulu roma yang mudah dengan Veet® EasyGripä Wax Strips 

  1. Geserkan Wax Strip dengan tangan untuk memanaskan lilin.
  2. Pegang tab EasyGripä dan tanggalkan jaluran.
  3. Lekatkan jaluran pada kaki dengan tab EasyGripä di bahagian bawah.
  4. Tegangkan kulit. Tarik jaluran pada arah bertentangan dengan arah pertumbuhan bulu roma dalam satu pergerakan.
  5. Selepas menanggalkan bulu roma, lapkan dengan Perfect Finish.

Check Also

MASING MASING VERSI TRADISIONAL,ERNIE ZAKRI DI KELAS TERSENDIRI

Lagu Masing Masing nyanyian penyanyi terkenal Ernie Zakri terus mendapat sambutan hangat bukan saja dalam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *