Video Muzik “Apa Khabar” Joe Fizzow Dilancarkan

Print

Artis Sony-Kartel Records, Joe Flizzow telah melancarkan video muzik terbarunya untuk single “Apa Khabar” yang turut menampilkan SonaOne, juga di bawah naungan yang sama.

Lagu “Apa Khabar” dikhabarkan menjadi jawapan bagi segala persoalan yang menyelubungi kumpulan artis tersebut yang dulu, Too Phat. Beliau membawa pendengar merentas masa ketika kumpulan tersebut baru saja mula menapak dan juga menceritakan tentang perjalanan seni Too Phat serta bagaimana mereka berjaya menjadikan rap sebagai kerjaya.

Muzik video “Apa Khabar” telah dicetuskan dan dilaksanakan melalui kerjasama penjenamaan strategik dengan Xpax dan diarahkan oleh pengarah berbakat, Kerol daripada PhuturePhlowFilms.

“Kami sangat senang untuk berkolaborasi dengan Joe Flizzow sekali lagi, kali ini sebagai penaja untuk muzik video beliau yang terbaru. Celcom sememangnya sentiasa menyokong artis tempatan sebagai cara untuk mendekati para pelanggannya melalui muzik dan juga hiburan. Kami baru saja bekerjasama dalam pembikinan lagu tema bagi kempen Football Mad Territory. Lagu tema tersebut yang dipanggil #gilabola menonjolkan video muzik penuh bertenaga dan keseronokan bertujuan membawa semangat samba kepada para pelanggan Celcom bagi meraikan temasya sukan terbesar pada tahun ini. Kami mengucapkan yang terbaik buat Joe untuk segala hasil kerja beliau dan kami berharap dapat bekerjasama dalam projek-projek akan datang,” kata Zalman Aefendy Zainal Abidin, Ketua Pegawai Pemasaran Celcom Axiata Berhad.

Check Also

MASING MASING VERSI TRADISIONAL,ERNIE ZAKRI DI KELAS TERSENDIRI

Lagu Masing Masing nyanyian penyanyi terkenal Ernie Zakri terus mendapat sambutan hangat bukan saja dalam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *