World Burger Tour Kembali Di Hard Rock Café

Pastinya fanatika burger di seluruh Negara sentiasa menanti peluang untuk merasai keenakan burger di seluruh dunia apatah lagi ianya hanya di sajikan di Hard Rock Café.  Anda kini berpeluang untuk menikmati hidangan makanan itu dengan kembalinya Hard Rock World Burger Tour.

Penny Lam selaku Pengurus Jualan di Hard Rock Café Melaka berkata, promosi burger itu akan diadakan selama dua bulan di seluruh dunia bermula 2 Mei sehingga 29 Jun depan.

“Kali ini kita membawakan empat jenis burger iaitu Datei Burger dari Dubai, Hollywood Burger, Santiago Quinoa Burger dari Santiago Chile dan Spinach & Chickpea Burger daripada New Delhi India.

“Empat jenis burger ini sudah pasti mampu memenuhi selera para peminat burger tempatan yang sememangnya ingin mencuba hidangan antarabangsa ini,” katanya kepada media ketika ditemui di Hard Rock Café Melaka pada 11 Mei lalu.

Selain itu katanya, sempena dengan World Burger Tour itu, Hard Rock Cafe juga akan memperkenalkan minuman cocktails bertaraf antarabangsa termasuklah Passion Fruit Mai Tai, Southern Style Lemonade dan Passion Fruit Punch.

“Pelanggan yang datang untuk mencuba minuman itu mempunyai dua pilihan yang mana mereka boleh membawa balik gelas cocktails yang diminum mereka atau sebaliknya dengan tawaran dua harga yang berbeza.

“Pastinya gabungan burger antarabangsa dan cocktails akan memberikan nikmat yang berbeza kepada para pelanggan yang datang,” ujarnya lagi.

 

Check Also

HARTA Teroka Rangkaian Persepsi Melalui Pameran ‘Interwoven Realities’

Sejak dilancarkan pada Ogos 2023, HARTA, merujuk kepada HABIB: Action for the Revival of Traditions …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *