Yana Samsudin Ada Deria Keenam?

Pelakon cantik manis, Yana Samsudin mendedahkan bahawa dirinya memiliki kelebihan deria keenam sejak dari kecil lagi. Selain itu, Yana juga mengakui kerap mengalami mimpi dan perkara itu akan menjadi kenyataan di alam realiti atau lebih dikenali sebagai Dejavu.

Menurutnya lagi, dia juga sering berjumpa dengan gumpalan rambut di bilik air walaupun sudah membersihkan bilik air sebelum ini.

“Saya tak tahu apa sebenarnya berlaku, tetapi perkara ini merunsingkan fikiran. Saya tenggelam punca kenapa tiba-tiba demam dan selalu jumpa rambut. Sampai satu tahap, saya tildak boleh fokus berlakon disebabkan badan dan otak terlalu penat.

“Keadaan semakin teruk bila saya berlakon cerita seram. Selalu saya jumpa gumpalan rambut di bilik air, walhal saya sudah bersihkan bilik sebelum keluar. Bila belek, rambut itu panjang, sedangkan rambut saya pula pendek. Tak ada orang lain gunakan bilik air saya melainkan saya seorang,” jelasnya yang dipetik menerusi Metro Ahad, hari ini.

Apa pun, semoga Yana terus sukses dan tabah menghadapi dugaan. Menjadi seorang bintang nampak indah tapi banyak dugaan menanti dibelakang hari. Teruskan melangkah dengan lebih kuat.

Check Also

MASING MASING VERSI TRADISIONAL,ERNIE ZAKRI DI KELAS TERSENDIRI

Lagu Masing Masing nyanyian penyanyi terkenal Ernie Zakri terus mendapat sambutan hangat bukan saja dalam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *