Friday , February 23 2024

Yovie & Nuno Lancarkan Album “Still The One”

IMG_6171-1

Baru-baru ini salah satu band terkenal di Indonesia iaitu Yovie & Nuno telah melancarkan album terbaru mereka “Still The One” di KFC Tugu Tani.Yovie & Nuno kini tampil dengan vokalis terbaru iaitu Windura selain Yovie Widianto,Diat dan Dikta.

Pemilihan Windura dilakukan melalui audition #GalauCariVokalis yang telah diadakan tidak lama dulu.Album terbaru mereka ini masih lagi mengekalkan irama muzik pop moden dan lagu Sakit Hati menjadi taruhan sebagai single pertama.

IMG_6147-1

“Setelah 4 tahun tidak melahirkan album terbaru, kami ingin memberikan sesuatu yang berlainan serta terbaik untuk para peminat.Ia satu jangka masa yang agak lama buat para peminat.Kami bekerjasama dengan Music Factory dan KFC Indonesia supaya para peminat dapat membeli album ini dengan senang,” jelas Yovie.

Album ini mengandungi 11 buah lagu dengan lagu Sakit Hati menjadi single pertama.Tiga orang finalis didalam pencarian #GalauCariVokalis turut berkolaborasi didalam album ini.Mereka adalah Airlingga untuk lagu Malam Mingguku, Intan Ayu untuk lagu Kamu Bukan Kekasihku dan Bayu Satrio untuk lagu Lebih Baik Aku.

IMG_6192-1

Album “Still The One” ini sudah boleh didapati di KFC seluruh Indonesia. Ia merupakan kerjasama antara Sony Music iaitu label untuk Yovie & Nuno, Music Factory dan KFC Indonesia.

 

Check Also

Kisah Tiga Sahabat Dalam MONEY NO ENOUGH 3

Wang tidak pernah cukup! Kisah MONEY NO ENOUGH 3 mengisahkan tentang tiga sahabat baik dari …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *