Sarah Raisuddin lahirkan bayi lelaki

Utusan Online melaporkan penyanyi, Siti Sarah Raisuddin selamat melahirkan bayi sulungnya hasil perkahwinan dengan pelakon dan pelawak, Shuib Sepah pada pukul 10.19 pagi ini.

Bayi lelaki seberat 3.32 kilogram itu dilahirkan secara pembedahan di Hospital Pakar Ampang Puteri di sini.

Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad ketika dihubungi Utusan Malaysia hari ini bersyukur dan gembira kerana dia kini bergelar seorang bapa.

“Alhamdulillah, Sarah selamat melahirkan bayi lelaki yang sihat walaupun terpaksa melalui kaedah pembedahan, bukan kelahiran secara normal.

“Kali pertama melihat bayi saya, perasaan bercampur-baur iaitu antara gembira dan terharu kerana beginilah rupanya perasaan seorang lelaki yang menanti untuk bergelar ayah.

“Dengan kelahiran orang baharu dalam keluarga kami, ia semakin menambahkan semangat buat saya untuk lebih berjaya pada masa hadapan,” ujarnya.

Shuib yang bergegas pulang dari Sabah berkata, dia akan berusaha untuk memperbaiki perjalanan karier seninya memandangkan tanggungjawab yang dipikulnya kini lebih berat.

Kata Shuib, Sarah kini sedang berehat di hospital sementara menunggu kebenaran doktor untuk pulang.

Check Also

Telefilem Fantasi Fiksi UTV bergandingan barisan pelakon utama dan info harga RM9.50.

TELEFILEM FANTASI FIKSI UTV SATUKAN EMPAT PEMENANG FFM

Platform penstriman UTV terus memperkukuh penawaran kandungan tempatan menerusi telefilem Fantasi Fiksi UTV, sebuah naskhah …

TV AlHijrah dengan visual promosi program Ramadan dan Syawal 1447H/2026M

PROGRAM RAMADAN DAN SYAWAL TV ALHIJRAH PERKUKUH DAKWAH DIGITAL MELALUI LANGIT DAKWAH

Program Ramadan dan Syawal TV AlHijrah bagi 1447H/2026M tampil dengan rangka penyiaran yang lebih tersusun, …

Leave a Reply