Asraruddin Perjelas Hubungan Dengan Rozita Che Wan

Pelakon jelita Rozita Che’Wan, 38, memang tidak pernah habis dengan ‘kisah cintanya’. Bukan saja dikaitkan dengan jejaka dikalangan pelakon tanah air, Che Ta sinonim dengan kononnya menjalin hubungan cinta dengan individu berstatus VIP. Tak cukup dengan itu, dramatis yang juga kakak kepada Ayu Raudah itu didakwa punya hubungan istimewa dengan pemain bola sepak kebangsaan, Mohd Asraruddin Putra Omar.

Memetik kenyataan di murai.com, walaupun kelihatan seperti hubungan tersebut berjaya disembunyikan, namun ia masih dapat dihidu oleh segelintir pihak media hingga akhirnya tercetusnya kisah hangat mengenai kedua-dua personaliti yang sukses daripada dua lapangan yang berbeza itu.

Pun begitu, pemuda berusia 24 tahun yang lebih dikenali sebagai Asra ni, dia menganggap bahawa perkara itu sebenarnya merupakan sebuah cerita yang lama. Namun, dia tidak menolak dakwaan bahawa dia pernah menjalinkan hubungan bersama Rozita Che Wan.

“Ini semua cerita lama, lebih kurang 3 tahun lepas.Tapi, memang saya ada berkawan dan mengenali Rozita Che Wan dan sehingga sekarang pun masih kekal sebagai kawan.

“Sejujurnya hubungan saya dan dia sekadar kawan biasa tetapi ada juga keluar bersama dengannya dahulu. Namun sekarang kerana kedua-dua kami agak sibuk, jadi tidaklah kami berkesempatan untuk berjumpa selalu.

“Lebih kurang 2 tahun lebih kami tidak berjumpa tetapi sekali-sekala ada juga bertanya khabar agar hubungan persahabatan tidak terputus,”ujar Asra menjelaskan situasi yang sebenar.

Asra juga menyofatkan aktres seksi itu merupakan seorang individu yang baik.

“Sepanjang kami berkawan, bagi saya Rozita merupakan seorang kawan yang baik. Dia seorang bagus untuk dijadikan teman dan seorang yang mesra,”tambahnya lagi.

Menurut Asra, sepanjang ramadan dia dan rakan sepasukan akan tetap sibuk berlatih bagi menghadapi beberapan perlawanan besar seperti menentang Manchester City dan Arsenal tidak lama lagi.

*credit murai & mD

Check Also

TIPS: Lokasi Bulan Madu Dan Romantik Di Korea

Mungkin ramai sudah tahu, Pulau Jeju dan Pulau Nami merupakan destinasi menarik untuk di kunjugi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *