Friday , September 22 2023

BILIK 7 ~ Pendedahan rahsia & pengakuan selebriti penuh dramatik dan kejutan!!

Rancangan sensasi Bilik 7 berformat ala temubual soal siasat pastinya bakal mengorek keluar segala rintihan dan sisi rahsia apa yang terbuku daripada diari tetamu selebriti. Rancangan yang dikendalikan di dalam Bahasa Malaysia ini bakal menemui penonton bermula 5 April, setiap hari Khamis jam 9.00 malam secara eksklusif di ntv7.

Menariknya lagi, set Bilik 7 direka menyerupai bilik soal siasat polis dengan sebuah meja yang mengasingkan suspek dan pihak penyiasat. Pastinya sesiapa sahaja yang melangkah masuk bakal terkesima seketika dan mula terasa sedikit terancam. Memainkan tugas sebagai penyiasat di dalam Bilik 7 adalah tidak lain dan tidak bukan, Richie Rachman yang serba boleh dan memiliki senarai pencapaian yang membanggakan selaku editor senior, penyampai radio, perunding imej malah seorang novelis.

Bilik 7 yang bakal bersiaran selama 13 episod ini membawa penonton berhadapan dengan artis tanahair yang penuh kontroversi antaranya Azwan Ali, Zarina Anjoulie, Radhi OAG, Lisdawati Nazarudin, Raja Azmi Raja Sulaiman, Pian Cecupak, Johan Asari, Melia Amelia, Mawi, Natasha Hudson, Ayu Damit dan Gambit Saifullah. Para selebriti bakal disoal siasat bertalu-talu dan adakalanya membuat mereka panas dan “tersentap” tatkala diajukan soalan-soalan sensasi yang bakal menggemparkan penonton. Walaupun Bilik 7 adalah sebuah rancangan yang lantang dan bakal menimbulkan kontroversi, namun ianya juga membuka ruang kepada pihak selebriti untuk menyelesaikan kekusutan dan berkongsi perkara sebenar mengenai kisah kontroversi yang menyelubungi diri mereka.

 

Check Also

Randy Pangalila & Olivia Lubis Jensen Dalam “Hafizah”

Astro Indopek Saluran Pelangi 142 bakal membawakan sinetron terbaru yang berjudul “Hafizah” pada 16 September …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *