FESTIVAL RAMADHAN 2019 Dianjurkan oleh AZADAN RABBANI

Bulan puasa dah tak lama lagi. Anda semua tentu pening di mana agaknya tempat nak membeli belah untuk persiapan hari raya serta sambil berbuka puasa. Jangan risau, anda tak perlu lagi ke ibu kota.Anda boleh sahaja membeli apa sahaja keperluan hari raya malah boleh berbuka puasa di sana juga.Buat julung kalinya, Ustaz Azadan Rabbani menerusi Rabbani Resources dan En. Khairul Faisal menganjurkan Festival Ramadan 2019 di Star Avenue,Subang Bistari bermula 1 Mei hingga 1 Jun 2019.

Bermula 1 mei 2019 ini hingga 1 jun 2019 Star Avenue Subang Bistari kembali bergema dengan kunjungan orang ramai dengan adanya Festival Ramadan anjuran Rabbani Resources, rakan penaja dan dengan kerjasama pihak Star Avenue Mall. Pelbagai aktiviti menarik bakal dijalankan sepanjang program antaranya Gerai Jualan pelbagai produk persiapan hari raya seperti baju raya, hiasan wanita, perabut, barang kemas, produk kecantikan, barang elektronik, gajet, kuih raya, makanan kesihatan dan banyak lagi.

Lebih menarik lagi Festival Ramadan @star avenue Subang Bistari menyajikan aktiviti yang bersesuaian dibulan yang mulia ini antaranya, Majlis Berbuka Puasa bersama anak yatim, Solat Terawih berjemaah, Moreh, Tadarus Al Quran, Bubur Lambuk dan Kuanter Zakat Fitrah.

Kemeriahan Festival Ramadan @star Avenue Subang Bestari pasti mengemparkan dengan adanya penampilan istimewa daripada artis artis Popular sepanjang zaman seperti Dato Nasir Wahab, Rohana Jalil,Siti Fairuz,  Zaiton Samion, Farhan Af, Isma Af, Rabbani, Hijjaz, Inteam, Raihan, Putra Fawazz.

Azadan Rabbani

Peluang terbaik untuk pengunjung dan peminat artis kesayangan anda untuk membeli dan mendapatkan produk berjenama dengan harga istimewa seperti Baju melayu, Kurta, jubbah, tudung dan kuih raya di sepanjang Festival Ramadan @star Anvnue Subang Bistari.Hadiah istimewa untuk pengunjung bertuah yang membeli belah di Festival Ramadan @star Avenue Subang Bistari akan mendapat ampau dan hamper raya. Cabutan bertuah akan diadakan pada setiap hari sepanjang Ramadan ini.

Bagi rakan niaga yang ingin mendapatkan makluman detail berkaitan booth dan sebagainya bolehlah berhubung dengan wakil kami di talian 01161329179 atau 01132621042 atau layari Facebook dan Ig “Festival Ramadan”.

Check Also

International Fashion Runway 2024: Satu Sambutan Spektakuler Fesyen Global dan Warisan Budaya

International Fashion Runway (IFR) 2024, yang dianjurkan oleh International Celebrity Pageant Group Sdn. Bhd. dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *