Foto-Foto Di Sidang Media Justin Bieber

Sejak dari sesi pendaftaran kira-kira jam 11.30 pagi, keadaan sudah menjadi kelam kabut dengan para peminat yang berasak-asak. Sehinggakan pintu utama hotel terpaksa disekat. Dan selepas hampir 3 jam membiarkan para media dan kira-kira 30 peminat bertuah menunggu (ya!, dia lewat tanpa memaklumkan kami, apa sebabnya) akhirnya figura sensasi pujaan dunia, Justin Bieber, 18, muncul jua!

Seperti biasa fans teruja- menjerit bak histeria sebaik Justin keluar ke pentas. Dihostkan oleh VJ Holly, sidang Akbar Asia Tenggara yang diadakan buat pertama kali di Malaysia ni dimulakan dengan persembahan akustik penyanyi Pop kelahiran Kanada ini.

Bieber yang baju t-putih dan berseluar slack hitam diiringi seorang pemain gitar membuka persembahan dengan lagu Die in Your Arms, One Less Lonely Girl, Baby, Be Alright, As Long As You Love dan Boyfriend. Gamat lagi meriah suasana apabila Beliebers (gelaran untuk fans) juga para media ikut nyanyi bersama.

Menarik, saat mendedangkan lagu Boyfriend, Bieber spontan memanggil seorang peminat bertuah ke pentas, lantas dipeluknya gadis itu. Sekaligus membuatkan peminat lain ‘makan hati’ (dan pastinya peminat yang tak dapat masuk sidang media ni juga turut ‘makan hati’)

Usai persembahan sekitar jam 2.45 petang, diteruskan dengan sidang media.
“Hi Malaysia! Saya gembira dapat kembali semula ke sini. Setiap kali saya datang ke sini, semuanya menyambut saya dengan tangan terbuka dan saya sangat gembira. Saya sayang anda semua!”, kata Justin Bieber menyatakan persaannnya menjejakkan kaki kali kedua di sini sewaktu di sidang media yang diadakan di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), sebentar tadi.

Selain itu ada peminat yang bertanya, “apa yang paling menarik bila menjadi seorang yang popular?”

Kata Bieber, “Suka membuat persembahan dan suka menari, jadi rasa best jadi popular sebab saya dapat memberi inspirasi pada ramai orang”

Sebelum meninggalkan dewan Justin sempat menitipkan kata-kata buat fans,

“Saya sangat sayang awak semua! Dan saya janji akan kembali semula ke sini lagi nanti!

*credit to mD

[nggallery id=83]

 

Check Also

TIPS: Lokasi Bulan Madu Dan Romantik Di Korea

Mungkin ramai sudah tahu, Pulau Jeju dan Pulau Nami merupakan destinasi menarik untuk di kunjugi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *