cof

Iftar Angkasawan 2016

Bagi meraikan bulan Ramadhan bakal melabuhkan tirai tidak lama lagi, MK Land Holdings Berhad dengan kerjasama Ombak Villa by Langkawi Lagoon Resort dan Angkasawan Innovation Sdn Bhd telah menganjurkan Iftar Angkasawan 2016 bagi meraikan ana-anak istimewa dari Pusat Dalam Komuniti (PDK) serta para pelajar Program Kemasyarakatan dari Sekolah Kebangsaan Ulu Melaka dan juga Sekolah Kebangsaan Padang Matsirat.

sdr

Majlis yang diadakan semalam di Ombak Villa,Langkawi Lagoon Resort telah diserikan dengan kehadiran Angkasawan Malaysia, Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Al Masrie, Pengasas Utama M K Land Tan Sri Datuk (Dr) Hj Mustapha Kamal bin Hj Abu Bakar dan Pemangku Pengerusi merangkap Pengarah Eksekutif M K Land Puan Hjh Felina binti Sri Datuk (Dr.) Hj Mustapha Kamal.

sdr

Anak-anak istimewa PDK dan para pelajar Program Kemasyarakatan ini turut diceriakan dengan sumbangan duit raya oleh Tan Sri Hj Mustapha Kamal serta sumbangan Advantage Quest dari Dato’ Dr Sheikh Muszaphar.

All photos taken by #HuaweiP9

Check Also

Nasha Aziz menjadi juri Ikon Aspirasi Pahang yang menawarkan hadiah RM10,000.

IKON ASPIRASI PAHANG TAWAR RM10,000, NASHA AZIZ SERTAI PANEL JURI

KUANTAN, PAHANG – Peluang mencipta nama dalam industri kreatif kini terbuka menerusi Ikon Aspirasi Pahang, …

Video misteri brïk menjelang pengumuman 28 September 2026

BRÏK CETUS MISTERI, APA BAKAL BERLAKU 28 SEPTEMBER?

PETALING JAYA, 21 SEPTEMBER 2026 – Singkat, penuh misteri dan sengaja dibiarkan tergantung. Itulah pendekatan …