HONOR memenangi 45 Anugerah Media di MWC 2024

Jenama teknologi global HONOR telah menerima sejumlah 45 anugerah daripada media global semasa Mobile World Congress (MWC) 2024 di Barcelona, Sepanyol.

HONOR memperkenalkan strategi baru yang dikuasakan oleh kecerdasan buatan (AI) untuk semua skenario dengan pengumuman pelancaran global HONOR Magic6 Pro dan PC AI HONOR MagicBook Pro 16 di MWC. Dengan antara muka berdasarkan niat dan kerjasama lintas sistem operasi, HONOR membawa ciri-ciri yang dikuasakan oleh AI seperti Magic Portal dan MagicRing, yang diiktiraf secara meluas oleh media global.

HONOR Magic6 Pro mendapat pujian daripada media semasa pelancaran global. Android Headlines, laman web berita Android terkemuka, memberikan anugerah Best of MWC 2024 kepada HONOR Magic6 Pro, dengan menyatakan bahawa “HONOR Magic6 Pro adalah langkah ke hadapan berbanding pendahulunya, dan ia tidak hanya menawarkan kamera yang hebat, tetapi juga bersinar dalam pelbagai aspek lain” .

Android Police menyatakan bahawa “dengan Magic 6 Pro, HONOR sedang meningkatkan permainan perkakasnya secara ketara, melompati pesaing dalam beberapa bidang utama.”

Sementara itu, media teknologi CNET juga mengulas bahawa “Magic 6 Pro adalah di antara flagship Android yang paling menarik tahun ini.”

Terkesan dengan prestasi luar biasa HONOR Magic6 Pro, media fesyen terkenal GQ Spain berkata, “siri Magic Pro HONOR adalah yang paling berprestij, menggabungkan perkakas dan perisian terbaik.”

PC AI pertama HONOR dalam sejarahnya, HONOR MagicBook Pro 16, telah dipamerkan secara global untuk pertama kalinya, memenangi pengiktirafan global daripada media di seluruh dunia.

Mashable menyatakan HONOR MagicBook Pro 16 sebagai Laptop Terbaik MWC 2024 mereka. Android Authority mengurniakan anugerah Best of MWC 2024 kepada HONOR MagicBook Pro 16 dan mengulas bahawa “HONOR MagicBook 16 Pro adalah laptop yang kuat yang direka untuk zaman AI.”

Selain itu, Trusted Reviews memberikan HONOR MagicBook Pro 16 anugerah Best in Show, dengan menyatakan bahawa “ciri-ciri seperti Pencarian Gambar Pintar, Ringkasan Dokumen Pintar, Pemahaman Teks, Subtitle AI, dan Teks Sihir menunjukkan masa depan produktif di mana AI membantu mengurangkan beban tugas harian.”

Dari segi inspirasi reka bentuk canggih, sebagai identiti ikonik global dan premium, PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR juga diiktiraf dengan baik oleh media global. Anugerah industri bergengsi GLOMO Best in Show, yang dinilai berdasarkan produk terbaik yang dipamerkan, diberikan kepada PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR tahun ini. 

Dalam dunia fesyen, media fesyen global COSMOPOLITION telah memasukkan telefon lipat ini ke dalam tip Editor mereka untuk London Fashion Week, dengan menyatakan bahawa “Porsche Design HONOR Magic V2 RSR telah mengubah permainan secara keseluruhan.”

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web https://www.hihonor.com/my/ .

Check Also

AirAsia rai penerbangan pertama dari Kuala Lumpur ke Kertajati

AirAsia Malaysia (AK) hari ini meraikan penerbangan pertamanya dari Kuala Lumpur ke Kertajati di Jawa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *