INFINIX MEMBERDAYAKAN XFANS DI SELURUH MALAYSIA UNTUK MENGALAMI PERMAINAN TANPA BATAS

Infinix, sebuah jenama teknologi yang bergaya dan direka khas untuk pengguna muda, dengan berbesar hati mengumumkan XFans Road Tour, yang merentasi Semenanjung Malaysia. Inisiatif ini adalah bukti komitmen Infinix untuk menghargai dan berinteraksi dengan komuniti setia XFans, seiring dengan pelancaran terkini Siri NOTE 40. Jangan lepaskan peluang untuk menyertai XFans Road Tour yang akan berlangsung pada 27 April 2024, di Lazy Monday Cafe, Johor Bahru untuk kawasan Selatan, dan pada 1 Jun 2024, di LalaLand Cafe Ipoh, untuk kawasan Utara dari jam 9:30 pagi hingga 6:30 petang.

“Kami sangat bersemangat untuk menganjurkan Infinix Road Tour khas untuk komuniti Xfans yang kami kasihi. Inisiatif ini melambangkan lebih daripada sekadar perhimpunan, ia adalah perayaan semangat dan dedikasi Xfans. Bersama-sama dalam perjalanan ini, kami mengukuhkan semula komitmen kami untuk memupuk komuniti esports di Malaysia,” kata Abia Wang, Pengarah Wilayah Infinix.

XFans Road Tour menjanjikan pengalaman yang mengujakan untuk peserta di seluruh Malaysia, dengan pelbagai aktiviti dan ganjaran. Dari terlibat dalam pelbagai aktivasi gerai seperti Mystery Box dan Illusion Box hingga memenangi barangan eksklusif Infinix. Tambahan pula, dengan lebih daripada 400 hadiah dan hadiah bernilai sehingga RM20,000 untuk dimenangi, termasuk telefon pintar seperti Infinix SMART 8 Pro, HOT 20, dan Earfon Tanpa Wayar XE 22 terkini.

Selain itu, peserta boleh menerokai dunia teknologi canggih di Zon Pengalaman, dengan demonstrasi praktikal Siri NOTE 40, yang menunjukkan komitmen Infinix terhadap inovasi. Acara ini juga akan memupuk rasa komuniti melalui aktiviti seperti Homebois MPL Watch Party dan rakaman sulit eksklusif untuk siri Infinix yang akan dilancarkan tidak lama lagi, hanya untuk penyokong setia Infinix.

Kejohanan Mobile Legends Bang Bang (MLBB) memanggil para peminat permainan video, di mana 16 pasukan akan dipilih untuk setiap lokasi untuk bersaing demi kemuliaan di setiap tempat, dengan hadiah wang tunai yang besar sebanyak RM1,200 dan pingat menanti juara berserta cenderahati seperti beg tote, tali leher, stiker, dan banyak lagi untuk semua pasukan yang mengambil bahagian. Permohonan kini dibuka, untuk mendaftarkan pasukan anda, ikuti langkah-langkah yang dinyatakan untuk berpeluang menjadi sebahagian daripada pertandingan yang mendebarkan ini:

  1. Follow Infinix Malaysia di Facebook.
  2. Like, kongsi, dan komen “Game on! [masukkan lokasi anda]” dan tag rakan pasukan anda pada pos perekrutan.
  3. Isi Borang Google untuk melengkapkan pendaftaran.
  4. Pasukan yang terpilih akan dihubungi secara peribadi. Teruskan mengikuti perkembangan terkini dari Infinix di laman web rasmi Infinix, laman Facebook, laman Instagram, dan saluran TikTok.

Check Also

Xiaomi today revealed its latest Xiaomi 13T Series smartphones, designed and engineered for customers worldwide who are ready to unleash their visual artistry

Co-engineered with Leica and incorporated its iconic features, Xiaomi 13T Series delivers Authentic Leica Imagery …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *