Kulit Ternyata Lebih Sihat Berseri dengan EVERSOFT™

Rumusan Pembersih dan Skrub Muka EVERSOFT™ mengandungi khasiat aktif tumbuhan 100% organik yang boleh membersihkan muka secara mendalam sambil mengekalkan lapisan perlindungan semula jadi kulit. Ia memperbaiki tekstur kulit dan menjadikannya sihat berseri tanpa rasa tegang.Dihasilkan daripada pelbagai nutrien penyubur kulit, rangkaian Pembersih dan Skrub Muka EVERSOFT™  sesuai untuk setaip jenis kulit wajah, khususnya untuk wantia berusia 18 hingga 29 tahun yang menitik beratkan kesihatan,kesegaran dan kejelitaan raut wajah. EVERSOFT™ adalah rejim membersih dan menjaga kesihatan serta kesegaran raut wajah anda  yang mudah dengan menawarkan pelbagai pilihan pembersih wajah dan skrub.

Rumusannya yang unik menggabungkan ramuan untuk menyihatkan kulit dan ekstrak organik yang disahkan seperti avokado, aprikot, susu beras & madu, gingko, limau gedang dan buah delima.

“Pembersih dan Skrub muka EVERSOFT™ dirumus dengan teknologi Jepun dan mengandungi khasiat aktif tumbuhan 100% organik yang boleh membersihkan muka secara mendalam untuk menanggalkan minyak berlebihan, daki dan kotoran. Eversoft kini hadir dengan wajah baru yang menyegarkan selari dengan konsep organik di dalam penghasilan dan mesej jenama ini. Mendapatkan kulit yang sihat berseri kini lebih mudah dengan EVERSOFT™, “ kata Edward Chen, Pengurus Pemasaran,  Wipro-Unza (M) Sdn Bhd.

Rangkaian produk EVERSOFT™ boleh didapati dalam 4 varian pembersih muka berbuih dan 2 varian skrub untuk memenuhi keperluan jenis kulit yang berlainan.

  • Organic Avocado – Deep Nourishing (50g RM6.20; 100g RM11.20; 170g RM16.90)

Rumusan Memelihara Kulit EVERSOFT diadunkan dengan ekstrak Avokado organik 100% yang kaya dengan nutrien kulit termasuk Phytosterol dan Vitamin E. Ia membantu menguatkan tisu-tisu kulit dan bertindak menyerap jauh ke dalam kulit bagi menghidratkannya.

Hasilnya – kulit yang sihat dan awet muda.

  • Organic Gingko & Grape Fruit – Oil & Acne Control (50g RM6.20; 100g RM11.20; 170g RM16.90)

Rumusan Kawalan Minyak & Cela EVERSOFT diadunkan dengan ekstrak Gingko dan Limau Gedang organik 100% mempunyai kebaikan antioksidan. Kombinasi ini berkesan membersihkan pori-pori yang tersumbat, menyingkirkan segala kotoran dan mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan untuk membantu mencegah pembentukan akne.

Hasilnya – kulit yang sihat dan bebas cela.

  • Organic Pomegranate & Mulberrry – Whitening Action (100g RM11.20; 170g RM16.90)

Rumusan aksi pencerah EVERSOFT diadunkan dengan ekstrak buah Delima dan Mulberi organik 100% yang diperkaya dengan Vitamin C. Gabungan ini bertindak secara sinergi untuk mencerahkan dan menyamaratakan tona kulit.  Ia juga mampu menyingkirkan kotoran disamping menyerlahkan kulit yang lebih berseri.

Hasilnya – kulit yang sihat dan cerah berseri.

  • Organic Rice Milk & Honey – Double Moisturizing (100g RM11.20; 170g RM16.90)

Rumusan Pembersih Muka 2x lembapan EVERSOFT diadunkan dengan ekstrak Susu Beras  dan Madu organik 100% yang kaya dengan nutrien penting dan Vitamin B1 & B2. Ia memberikan 2x ganda kelembapan pada kulit untuk mengatasi masalah kekeringan dan ketegangan kulit. Rumusan istimewa ini membantu melindungi kulit anda daripada kesan radikal bebas yang berbahaya.

Hasilnya – kulit yang sihat dan lembut.

Skrub Muka EVERSOFT™:

  • Organic Apricot – Blackhead Clearing Deep Action (100g RM11.20)

Skrub Pembersih Muka EVERSOFT diadunkan dengan ekstrak Aprikot organik 100% dan manik-manik Jojoba yang diperkayakan dengan pati pemulih kulit semulajadi. Ia membersih jauh ke dalam liang roma untuk menanggalkan bintik-bintik hitam, kotoran dan kulit mati. Ia juga menyingkirkan minyak berlebihan untuk membantu mencegah pembentukan bintik hitam/bintik putih. Hasilnya – kulit yang sihat dan mulus.

  • Organic Gingko- Daily Revitalising Gentle Scrub (100g RM11.20)

Rumusan Skrub Lembut Pemulihan Kulit EVERSOFT ialah kombinasi mujarab ekstrak Limau Gedang dan Gingko organik 100% dengan manik-manik Aprikot. Rumusan unik ini yang kaya dengan emolien semulajadi mengelupaskan kulit secara lembut untuk menyingkirkan sel-sel mati dan memulihkan kulit anda menjadi sihat berseri. Sesuai untuk kegunaan harian.

Hasilnya – kulit yang sihat, licin dan berseri.

EVERSOFT™ dimuatkan dalam tiub putih yang tampak muda dan segar, dengan peralihan warna hijau dan oren untuk membezakan pembersih muka dan skrub.  EVERSOFT™ dengan wajah baru yang lebih segar kini boleh didapati di semua pasar raya dan pasar raya hiper dan kedai farmasi utama di seluruh negara.

Check Also

TIPS: Lokasi Bulan Madu Dan Romantik Di Korea

Mungkin ramai sudah tahu, Pulau Jeju dan Pulau Nami merupakan destinasi menarik untuk di kunjugi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *