Pengakuan Daddy Pasrah Tiduri Seorang Pelakon Baru Lelaki

Seorang lelaki yang hanya mahu dikenali sebagai Daddy Pasrah telah mendedahkan di sebuah blog hiburan, dia sebenarnya ‘membela’ seorang pelakon lelaki. Lebih menguatkan kenyataan Daddy Pasrah, pelakon baru tersebut menjalani kehidupan yang mewah. Dia mampu memandu kereta mewah BMW 325 Sport 2 pintu ke hulu hilir. Malah, kediaman yang diduduki oleh pelakon berusia 21 tahun itu pun bertaraf kondominium mewah. Lantaran pelakon itu kini menjadi bualan hangat di kalangan orang-orang di sebalik tabir.

Apa yang menjadi persoalan daripada manakah datangnya duit pelakon itu? Kalau status pelakon baru, berapalah sangat pendapatannya, kan? Walaupun difahamkan dia berada di bawah naungan sebuah syarikat pengeluar filem Melayu yang kukuh, namun popularitinya tidak kemana sangat. Nak kata daripada keluarga, memang sah-sah keluarga dia orang kebanyakan.

Tak cukup dengan pengakuan di blog hiburan OhBulan, Daddy Pasrah sertakan sekali beberapa gambar sebagai bukti dia dan pelakon itu saling mengenali.

“Saya sertakan gambar-gambar bukti, antaranya MMS untuk dia pancing saya supaya ‘geram’ dan panggil dia untuk sama-sama ‘berseronok’. Saya tau dia memang jenis ‘kaki pancing’, malah sudah berapa ramai uncle-uncle seperti kami yang pernah dia tiduri semata-mata nak hidup mewah, kata Daddy Pasrah kepada blog tersebut

Tambahnya lagi, dia terpaksa kongsikan cerita ini agar pelakon itu insaf dan mengasihanilah ibunya yang berniaga kedai makan siang malam mencari rezeki halal. Rupanya dalam diam pelakon itu pula, hidup berlagak disaluti kondo dan kereta mewah.

“Baru-baru ini, saya perasan yang dia ada berlakon dalam sebuah drama bersiri berkisarkan ‘rakan baik selamanya’ di sebuah televisyen swasta. Nampaknya, dia makin angkuh sebab ramai orang panggil dia untuk bekerja”

“Saya masih sayangkan dia. Tapi, biarlah cerita ini dapat dijadikan pengajaran buat orang lain di luar sana”. – Daddy Pasrah

 

Check Also

TIPS: Lokasi Bulan Madu Dan Romantik Di Korea

Mungkin ramai sudah tahu, Pulau Jeju dan Pulau Nami merupakan destinasi menarik untuk di kunjugi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *