Thursday , February 2 2023

Pengalaman Yang Mengujakan Bagi Pelanggan MAXIS Di MIDNIGHT EXPRESS™ iPHONE 6

Photo 3

Maxis Midnight Express™ yang pertama menyaksikan warga kerja Maxis termasuk Ketua Pegawai Eksekutif Morten Lundal dan Pasukan Pengurusan Maxis menyampaikan iPhone secara peribadi kepada para pelanggannya di seluruh negara bermula tepat jam 12 tengah malam. Maxis adalah syarikat telekomunikasi pertama di negara dimana para pekerjanya menyampaikan iPhone baru secara peribadi pada tepat jam 12 tengah malam. Kira-kira 200 pelanggan yang dipilih secara rawak yang telah membuat tempahan awal bagi iPhone 6 atau iPhone 6 Plus melalui Maxis Online Store dari 31 Oktober dan seterusnya telah ditawarkan perkhidmatan penghantaran Maxis Midnight Express™, ke mana sahaja mereka berada.

Pelanggan lain yang juga telah membuat tempahan awal melalui Maxis Online Store boleh mengumpul peranti mereka di enam Pusat Maxis di seluruh negara, iaitu KLCC, Johor Bahru, Pulau Pinang, Kuantan, Kota Kinabalu dan Kuching, antara jam 12 tengah malam dan 4.00 pagi hari ini.

Photo 2

Midnight Express™ kami menggariskan cita-cita berterusan kami untuk memberikan pelanggan pengalaman yang tidak dapat ditandingi. Kami amat terharu apabila melihat kegembiraan pelanggan kami, dan kami menyedari bahawa apabila mereka menjadi antara yang pertama untuk memiliki iPhone ikonik seperti iPhone 6 ini, ia adalah satu perkara yang sangat istimewa. Oleh itu, kami sangat gembira bahawa kami dapat memberikan iPhone secara peribadi kepada mereka malam ini. Sementara itu, pelanggan yang mengambil telefon mereka dari Pusat Maxis di seluruh negara juga dapat mengambilnya dengan cepat dan lancar, dan tidak perlu menunggu dalam barisan panjang. Ini mencerminkan aspirasi serius kami untuk menggembirakan para pelanggan kami,” kata Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pengguna Maxis.

Photo 1

Peranti-peranti ini kemudiannya akan ditawarkan kepada para pelanggan lain (walk-in customers) di semua Pusat Maxis dan Rakan Eksklusif Maxis (Maxis Exclusive Partners – MEPs) di seluruh negara pada waktu operasi biasa.

Untuk maklumat lanjut mengenai pelan kadar Maxis bagi iPhone 6 dan iPhone 6 Plus, sila layari www.maxis.com.my/iphone.

Check Also

Galaxy Buds2 Pro: Taking Immersive Sound Deeper with Earbuds Built for Comfort

Samsung Electronics’ new Galaxy Buds2 Pro are set to take your everyday listening experiences to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *