Tuesday , August 3 2021

Produk WhollyFitz dan WhollyFlush menawarkan pelbagai hadiah untuk dimenangi

Majlis pelancaran produk ini telah diadakan bagi merasmikan Produk WhollyFitz dan WhollyFlush. Produk WhollyFitz menjanjikan hadiah berupa Voucher bernilai RM 50 Ribu untuk dimenangi dan WhollyFlush menawarkan sebuah Kereta AXIA dari 10 ribu kotak pertama.

WhollyFitz merupakan produk pilihan utama bagi pengguna-pengguna yang menghadapi masalah berat badan. Whollyfitz dapat membantu mengurangkan selera makan, meningkatkan metabolisme badan, menambahkan tenaga dan seterusnya dengan formulasi terbaru dari whollyfitz.. terdapat “extra” pertambahan buah lemon bagi membantu pengguna masa kini meningkatkan sistem imunisasi badan dan seterusnya mampu mengelakkan jangkitan penyakit dengan harga jualan RM 79 WholltFitz dijamin berkesan untuk membantu mengurangkan masalah berat badan.

Majlis yang diadakan di Hotel Royale Chulan Kuala Lumpur ini telah dihoskan oleh dua pelakon terkenal iaitu Zizan Razak dan Shaheizy Sam. Malah pelancaran ini juga dimeriahkan dengan sokongan dan kehadiran Datuk Aznil Haji Nawawi, Datin Seri Zizie Ezette, Samzy Fuzette, Khaty Fauziah dan Syatilla Melvin.

BAHAN-BAHAN UTAMA WHOLLYFITZ

  • GUARANA, HOODIA GARDONII, BUAH MARKISA dan BUAH LEMON

WhollyFlush merupakan produk yang diformulasi kha, kaya dengan vitamin-C bagi membantu melancarkan sistem pencernaan, selain itu whollyFlush sangat efektif  bagi menurunkan berat badan , meningkatkan metabolis serta memyingkirkan toksin jahat didalam badan, dengan harja jualan RM 39 Whollyfitz Flush dijamin berkesan.

BAHAN-BAHAN UTAMA WHOLLYFITZ FLUSH

  • BUAH CRANBERRY, BUAH PEACHSINAMAKI, CHIA SEED, GARCINIA, PHYSILLIUMHUSK

Dan GUARANA

INSTAGRAM WHOLLYFITZ

WHOLLYFITZ_HQ

FACEBOOK  WHOLLYFITZ

WHOLLYFITZ FITZ HQ

TIKTOK WHOLLYFITZ

WHOLLYFITZHQ

 HASHTAG UTAMA

#TEBALTEBALNAKPERGIMANA

#HADAPSAMPAIJAD

Check Also

Anugerah Pemaju Hartanah ASEAN 2020 Iktiraf Para Pemaju Di Rantau ASEAN

Anugerah Pemaju Hartanah Des Prix Infinitus Media ASEAN 2020 telah menganugerahkan lebih daripada 50 gelaran …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!