Friday , February 23 2024

Raikan Krismas dengan PUBG MOBILE di Sunway Pyramid! Berpeluang untuk memenangi 100,000 UC!

PUBG MOBILE bakal memberi “Airdrop” kepada para peminat PUBG MOBILE untuk memenangi 100,000 UC dan pelbagai hadiah menarik!Panggilan untuk semua peminat PUBG MOBILE di seluruh Malaysia! Watak-watak dalam PUBG MOBILE akan membuat penampilan dii Sunway Pyramid, Kuala Lumpur bermula jam 5 petang sehingga 10 malam. Aktiviti ini berlangsung selama tiga hari, iaitu 24,25 dan 26 Disember 2021.

Para peminat PUBG MOBILE boleh bertemu dengan watak-watak kegemaran di dalam PUBG MOBILE secara langsung. Peminat juga boleh mengambil gambar bersama watak-watak PUBG MOBILE lalu muat naik ke laman FB atau IG persendirian dengan tanda pagar seperti #WinnerWinnerHappyNewYear #PUBGMOBILE #PUBGMXChristmas #PUBGMXNewYear #PUBGMXSpiderman dan berpeluang memenangi hadiah menarik dan pelbagai barangan kekal di dalam PUBG MOBILE.Laman rasmi PUBG MOBILE akan mengumumkan para pemenang yang bertuah pada Januari 2022 nanti.

Lebih menarik, watak terkenal sedunia Spiderman turut membuat penampilan berikutan kerjasama filem Spiderman: No Way Home bersama PUBG Mobile. Jenama makanan ringan Taokaenoi juga disediakan untuk anda merasai kesitimewaannya dan berpeluang untuk mendapat hadiah dalam permainan PUBG Mobile.

Persembahan ‘Flash Mob’ juga akan diadakan pada 25 Disember di Sunway Pyramid,bermula jam 5 petang sehingga 10 malam, bertempat di Sunway Pyramid (TBD).Selain itu, kepada semua peminat PUBG MOBILE, anda juga berpeluang untuk berjumpa pencipta kandungan idola dan pemain e-sukan PUBG MOBILE. Mereka akan membuat penampilan semasa Flash Mob di Sunway Pyramid. Jangan lepaskan peluang untuk hadir dan sama-sama memeriahkan sambutan bersama PUBG MOBILE!

Untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan acara tersebut, sila layari laman sosial PUBG

MOBILE

● Facebook: PUBG MOBILE Malaysia

● Facebook: PUBG MOBILE Esports Malaysia

● YouTube: PUBG MOBILE Malaysia

● Instagram: @pubgmobilemyofficial

Check Also

Siri HONOR Magic mendapat sambutan hangat, prapesan sekarang untuk hadiah percuma bernilai lebih RM2,200

Telefon pintar flagship terbaharu HONOR Magic5 Pro dan HONOR Magic Vs menerima sambutan hangat selepas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *