Tiada Lagi Masalah Jika Bateri Kong Dengan Bateriku.com

Jika sebelum ini masalah bateri kong secara tiba-tiba bakal merunsingkan para pemandu. Namun kini tidak lagi kerana anda boleh mendapatkan khidmat pertukaran bateri walau dimana – mana anda berada dengan Bateriku.com . Anda bukan sahaja boleh memuat turun aplikasi Bateriku.com melalui App Store dan Google Play Store. Selain itu,anda juga boleh menelefon di talian 1-300-22-2324 atau layari www.bateriku.com serta whatsapp 012-9388621.

Apa yang menarik mengenai servis yang Bateriku.com tawarkan adalah pihak pengguna hanya perlu membayar harga bateri sahaja. Perkhidmatan ini bermula jam 7.00 pagi sehingga 1.00 pagi setiap hari iaitu 365 hari setahun. Anda hanya perlu memberitahu jenis bateri atau jenis kereta anda dan pihak Bateriku.com akan menyusul ke tempat anda dengan kadar yang segera.

Penulis pernah menggunakan khidmat Bateriku.com ini pada tahun lepas.Masa yang diambil oleh petugas Bateriku.com untuk sampai ke lokasi penulis kurang dari satu jam. Manakala untuk memasang dan memeriksa bateri pula tidak sampai pun 30 minit. Mereka akan memeriksa dahulu adalah benar bateri yang problem,jika benar baru tukar. Pengguna hanya perlu membayar harga kos bateri sahaja.Jika bukan bateri yang rosak, maka pengguna tidak akan dikenakan sebarang charge.

Maka sekarang anda tidak perlu lagi panik atau gusar jika tiba-tiba kenderaan anda tidak start yakni bateri kong. Bateriku.com sentiasa ada dimana-mana ketika anda perlukan servis mereka.Apa yang anda perlu buat ialah menelefon di talian 1-300-22-2324 atau layari www.bateriku.com serta whatsapp 012-9388621.Anda juga boleh layari www.bateriku.com atau memuat turun aplikasi Bateriku.com melalui App Store dan Google Play Store.

Check Also

BAZAR RAMADAN HABIB Bermula 22 Sehingga 24 Mac 2024

Sebagai persediaan hari lebaran yang bakal menjelma tidak lama lagi, HABIB berkongsi keterujaan untuk menyambut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *