Tips KOREA: Cara Kenal Pasti Kaca Mata Jenama KOREA

Tips KOREA: Cara Kenal Pasti Kaca Mata Jenama KOREA | Mungkin ramai tertanya-tanya, kenapa Orang Korea suka memakai kaca mata sebagai salah satu aksesori fesyen bukannya untuk membantu penglihatan cerah bagi yang rabun atau sebagainya.

Seperti yang anda semua lihat, Orang Korea memiliki mata yang kecil. Jadi, mereka memilih kaca mata sebagai pelengkap fesyen untuk seimbangkan dengan mata mereka.Sebab itulah, ramai orang Korea suka memakai kaca mata tanpa cermin. Kaca mata gelap pula sangat popular dan ramai memilihnya di kala musim panas saja.

Bagi mereka yang berkunjung ke Korea untuk membeli kaca mata jenama Korea, cara mudah untuk tahu kaca mata tersebut made in Korea adalah melihat pada harganya.

koleksi kaca mata hyunmin
koleksi kaca mata hyunmin

Seandainya kaca mata tersebut di jual pada harga antara 5,000KRW sehingga 15,000KRW. Maka jenama tersebut adalah dari China bukanlah Korea. Pada kebiasaan, harga pasaran untuk kaca mata jenama Korea, harga termurah adalah 20,000KRW dan ianya boleh menjadi lebih murah seandainya ada promosi tertentu.

 Oppa sangat bertuah, jika pada tahu lalu Oppa menjadi model dan duta Kaca Mata BOB MIKKI, tahun ini pula Oppa mendapat hadiah yang banyak berupa kaca mata jenama Korea.Paling seronok, ia sangat berkualiti dan fleksibal. Sangat sesuai di pakai oleh mereka yang lasak. Bermacam-macam gaya dan warna. Kalau anda mahu memiliki kaca mata seperti Oppa, hantarkan pertanyaan dan emel ke HA7KOREA@GMAIL.COM.

Jika anda ada pertanyaan yang ingin diberikan kepada Oppa, emelkan soalan tersebut ke hi@selebritionline.com. Oppa akan cuba menjawabnya sebaik mungkin.

Check Also

TIPS: Lokasi Bulan Madu Dan Romantik Di Korea

Mungkin ramai sudah tahu, Pulau Jeju dan Pulau Nami merupakan destinasi menarik untuk di kunjugi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *