Tips Korea: Rahsia Jejaka Korea Tampak Sentiasa Kacak

Tips Korea: Rahsia Jejaka Korea Tampak Sentiasa Kacak | Melihat kejelitaan wanita dari Korea selatan, pasti ramai menyangkakan mereka semua cantik kerana menjalani pembedahan plastik. Ada juga diantara mereka tidak boleh lekang dari make-up.

Bagi jejaka Korea pula, ada sebilangan mereka juga mengambil pembedahan plastik dan kebanyakan mereka tidaklah membuat perubahan besar. Kebiasaannya jejaka Korea suka membuat pembedahan di bahagian hidung. 

Apa sekalipun, kebanyakan senior Kpop oppa yang rapat dengan Oppa tidak membuat sebarang pembedahan. Sebaliknya mereka mengamalkan penjagaan kulit dan kesihatan dari produk-produk korea. 

Hyunmin menikmati Kimchi yang menjadi salah satu petua untuk kulit cantik
Hyunmin menikmati Kimchi yang menjadi salah satu petua untuk kulit cantik

Selain menggunakan facemask, mereka juga mengamalkan menggunakan BB Cream. Jadi, BB Cream bukan saja buat wanita tetapi turut menjadi keperluan lelaki Korea. Malah sekarang ini bukan saja BB Cream, ada juga PP Cream dan CC Cream.

Oppa pula dinasihatkan menggunakan produk WELLAGE yang menlantik pelakon terkenal Korea sebagai juru cakap iaitu JOO SANG WOOK. Jadi kepada anda yang berminat untuk mencubanya bolehlah ke laman rasmi MYWELLAGE atau emel saja ke wellage@hugel.co.kr.

Jika anda ada pertanyaan yang ingin diberikan kepada oppa, emelkan soalan tersebut ke hi@selebritionline.com. Oppa akan cuba menjawabnya sebaik mungkin.

Check Also

TIPS: Lokasi Bulan Madu Dan Romantik Di Korea

Mungkin ramai sudah tahu, Pulau Jeju dan Pulau Nami merupakan destinasi menarik untuk di kunjugi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *