Friday , November 24 2023

Tips Korea: Rahsia Kulit Makin Putih

Tips Korea: Rahsia Kulit Makin Putih | Untuk segment ini, oppa akan kongsi pada anda semua produk korea yang oppa guna dan bersesuaian untuk orang dari Asia Tenggara. Memandangkan ramai peminat Tanya apa rahsia kulit oppa? Di sini Oppa nak jelaskan, selain menggunakan beberapa produk Korea, faktor pemakanan orang Korea juga menjadi punca utama kulit mereka bersih dan licin.

Jadi, sejak menginap di sini, Oppa sering makan Kimchi. Kimchi boleh membantu kulit anda sihat dan segar. Tapi kena pastikan Kimchi itu asli dari Korea. Bukan Kimchi tiruan. Sebabnya khasiat Kimchi Korea lain rasanya . Oppa juga mengamalkan makan vitamin Bookbunja yang telah melantik Oppa menjadi duta pada tahun lalu. Bookbunja ini masih belum ada di pasaran Asia Tenggara lagi, tetapi pihak pengurusan Oppa dalam usaha mengembangkan ke pasaran Asia Tenggara terutama sekali Malaysia, Indonesia dan Singapura.

IMG_1891 Baru-baru ini, Oppa berkenalan dengan seorang pelakon Korea bernama HyunWoo. Selepas berkenalan dengannya, Ironinya Oppa telah disapa produk Lifting Mask yang mana HyunWoo juga pengguna dan model produk ini. Jadi mungkin Oppa lepas ni akan jadi Spiderman Korea macam HyunWoo. Produk ini amat bagus dan kalau nak tahu pasal produk ini, dapatkan info lanjut di Instagram Spider_Mask_Man.

Jika anda ada pertanyaan yang ingin diberikan kepada oppa, emelkan soalan tersebut ke hi@selebritionline.com. Oppa akan cuba menjawabnya sebaik mungkin. 

Check Also

TIPS: Melancong Sambil Belajar Bahasa Korea Secara Percuma

TIPS: Melancong Sambil Belajar Bahasa Korea Secara Percuma | Seandainya anda melancong di Korea, Oppa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *