Wahdinii Dan Hotel Thistle Johor Bahru Jalin Kerjasama, Dikuasakan Oleh Impact Music Entertainment

Wahdinii, pemilik dan pengasas dari Singapura, Puan Faridah, yang suaminya meninggal dunia tahun lalu, bergabung dengan Impact Music Entertainemnt sebagai rakan kongsi baru. Inisiatif ini adalah dalam kerjasama dengan pengurusan Hotel Thistle, dengan mengucapkan terima kasih atas kerjasama ini dan hubungan kerja yang baik.

Kerjasama antara Malaysia (Johor) dan Singapura telah menimbulkan penajaan pakaian Melayu istimewa oleh Wahdinii untuk Hotel Thistle sempena Iftar Ramadan bermula dari 13 Mac hingga 8 April. Ini menandakan hubungan dua hala, seiring dengan sambutan ulang tahun ke-100 jambatan Causeway antara Singapura dan Johor.

Hotel Thistle menyambut baik warga Singapura untuk berbuka puasa di sini dengan hidangan tradisional Melayu, memupuk hubungan lintas sempadan. Kerjasama ini bertujuan untuk memperkukuh ekonomi melalui usaha bersama syarikat-syarikat dari Malaysia dan Singapura.

Encik Zell Sazalie Haji Mawasie, Pengarah Eksekutif Komunikasi Strategik di Wahdinii & Impact Music Entertainment, mengucapkan terima kasih kepada pengurusan Hotel Thistle Johor Bahru atas kerjasama ini. Encik Joshua, Ketua Marcom di Hotel Thistle JB, di bawah GuacoLand Limited Singapore, mencatat peningkatan jumlah warga Singapura yang memilih Thistle sebagai destinasi percutian hujung minggu mereka.

Tahun ini, selain jamuan Iftar Ramadan, pengurusan Thistle mengucapkan terima kasih kepada Wahdinii atas penajaan pakaian istimewa untuk kakitangan operasi bankuet kami.

Encik Zell menyatakan bahawa idea kerjasama ini bertujuan untuk menguatkan lagi hubungan dua hala antara Malaysia dan Singapura, dengan jambatan Causeway memainkan peranan penting dalam pemahaman sejarah dan kontemporari antara dua negara. Ke hadapan, kami berharap untuk memperkukuh lagi ikatan dalam komuniti, ekonomi, dan kehidupan berdamai.

Check Also

Kempen Mari Beli Lokal – Ramadan Raya 2024 Kembali Lagi

Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi (KUSKOP) menyasarkan RM2.5 juta hasil jualan usahawan tempatan melalui Kempen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *