Wednesday , October 4 2023

Adidas NEO Trend Fesyen Untuk Muda Mudi

Adidas meraikan fesyen pada tahap yang baru dengan pelancaran dan pengenalan label terbaru remaja inspirasi adidas ‘NEO’. Ia tampil dengan warna-warna terang dan corak yang dinamik, pelbagai gaya dan reka bentuk yang sesuai untuk belia bergaya hari ini sementara masih mengekalkan inspirasi asal jenama dalam gaya sukan.

Label termasuk kasut ‘funky’, pakaian dan aksesori antara kaleidoskop warna, grafik geometri dan cetakan suka bermain. Penari mempamerkan pelbagai kelihatan dari santai dan sporty Edgy dan berwarna-warni, koleksi adidas NEO label mencerminkan trend fesyen terkini kacau sehingga ekspresi diri dan keperibadian yang menggalakkan.

“Label ‘NEO’ adidas disasarkan kepada remaja serta menetapkan trend dalam fesyen dari pengaruh dalam budaya pop” kata Bryan Gee, Pengurus Jenama adidas Malaysia.

NEO akan melancarkan produk segar setiap bulan, spotlighting trend fesyen yang ditafsirkan dalam cara yang berbeza. Fokus bulan Januari akan menjadi butiran-inspirasi kraf dengan cetakan, hiasan dan bordir dalam pemalsuan kaya. Persembahan pakaian utama termasuk pertengahan musim jaket dan sweatshirts untuk menangkis hujan Spring dan angin dan pelbagai denim sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Pengguna boleh membuat menyeronokkan mereka sendiri dalam Februari berbeza dengan mengambil bermain warna dan segar pada menyekat warna. NEO akan menjadi destinasi membeli-belah terkemuka untuk seluar trek, dengan pemilihan dari kurus ke sawan longgar dan gaya yang menyeluruh dari olahraga kepada kontemporari bandar.

Pada bulan Mac corak highlight, memaparkan gelombang bertenaga warna, dengan corak halus yang muncul untuk menjadi salah satu perkara, tetapi pada pemeriksaan dekat mendedahkan satu lagi. Ini akan termasuk cetakan penyamaran dan Edgy mengambil adidas slogan NEO dengan tumpuan kepada windbreakers dan baju.

Satu pelbagai pakaian rajut dengan knits silhouettes dan berbeza menyediakan kepingan yang sempurna untuk merapatkan musim. NEO juga menawarkan pelbagai tradisional grafik seluar pendek t-shirt dan tenunan dalam warna, menyeronokkan dan bermusim.

Koleksi adidas NEO Telah Berada Di Malaysia

Bersukan, jalan dan kasut silhouettes gaya hidup dengan warna yang kuat dan pautan grafik mencipta rupa. Satu pelbagai aksesori melengkapkan penawaran. Baru beg feminin, tudung, band rambut dengan warna super girly dan grafik butiran dan fabrik dipaparkan untuk gadis-gadis serta baru beg sejuk dan aksesori lembut untuk lelaki.

“Adidas koleksi label NEO menawarkan fesyen ke hadapan gadis dan lelaki akses kepada trend terkini pada harga yang berpatutan, tetapi dengan kualiti yang tinggi, imej yang bergaya yang mereka inginkan dari adidas,” kata Bryan Gee, Pengurus Jenama adidas Malaysia.

Hayati menyeronokkan, spontan dan kelainan yang tidak dijangka dalam fesyen apabila Spring adidas NEO Label 2013 koleksi hits kedai pada bulan Januari. Bagi penyenaraian kedai penuh sila merujuk kepada lembaran penyenaraian kedai.

Senarai Lokasi Kedai adidas NEO 

PENINSULAR MALAYSIA

ADIDAS NEO METROJAYA

MID VALLEY MEGAMALL,

2 ND FLOOR, LINGKARAN SYED PUTRA

59200, KUALA LUMPUR

ADIDAS NEO PARKSON

PARKSON, 2ND FLOOR,

SURIA KLCC

50088 KL

ADIDAS NEO ALPHA ANGLE

ALPHA ANGLE SHOPPING CENTRE

LOT G04B, LOT2830 JLN R1 SEC.1

SEC.1 BDR BARU WANGSA MAJU

53300 WANGSA MAJU

ADIDAS NEO BERJAYA MEGAMALL

G63A, BERJAYA MEGAMALL

JALAN TUN ISMAIL

25000 KUANTAN

 

 EAST MALAYSIA

ADIDAS NEO SARAWAK PLAZA

RUG 1,UPPER GROUND FLOOR,

SARAWAK PLAZA SHOPPING COMPLEX,

JALAN TUNKU ABDUL RAHMAN,

93100, KUCHING SARAWAK

ADIDAS NEO 1 BORNEO

G311, 1 BORNEO HYPERMALL,

JALAN SULAIMAN, 88400

KOTA KINABALU, SABAH.

ADIDAS NEO SURIA SABAHMALL

LOT B-57,LG FLR, SURIA SABAHMALL,

JLN TUN FUAD STEPHENS,

88000 KOTA KINABALU

 

Check Also

ART OF WHEELS RETURNS TO MENTOR AND UPSKILL MORE TALENTED DESIGNERS TO CREATE FUNCTIONAL WORLD-CLASS AUTOMOTIVE RIMS

Following the resounding success of the Art of Wheels 2022, the highly anticipated rim design …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *