Thursday , November 23 2023

‘Sana Ay Ikaw Na Nga’ Slot Telenovela Terbaru Di TV3

Poster Sana Ay Ikaw Na Nga

Telenovela: Sana Ay Ikaw Na Nga (It Might Be You), 52 episod

Setiap hari Isnin hingga Khamis, 3.00 petang

Pelakon: Mikael Daez, Andrea Torres, Gabby Eigenmann

‘Sana Ay Ikaw Na Nga’ mengisahkan Carlos Miguel Altamonte seorang yang kaya dan kacak telah jatuh cinta dengan seorang gadis yang menawan tetapi miskin, Cecilia Fulgencio. Carlos bakal berkahwin dengan Olga Villavicer yang berasal dari keluarga berada dan sama padan dengannya walaupun Carlos tidak mencintainya langsung.

Carlos telah memberontak dan berjuang demi cinta sejatinya. Cecilia mula diterima oleh keluarga Carlos dan kebahagiaan sedang menanti mereka berdua. Olga rasa terhina dengan tindakan Carlos, jadi dia telah merancang sesuatu untuk merosakkan segala-galanya.

Kemalangan yang dirancang oleh Olga telah menyebabkan Olga dan Cecilia cedera parah. Wajah Olga musnah malah Carlos telah salah anggap Olga sebagai Cecilia. Manakala Cecilia yang telah diselamatkan oleh Libay dan Carding pula hilang ingatan. Carlos menemani Olga ke luar negara untuk rawatan pembedahan plastik.

Demi memiliki cinta Carlos, Olga telah membuat keputusan untuk terus menyamar sebagai Cecilia. Selepas ingatan Cecilia pulih, dia perlu berhadapan dengan pelbagai dugaan untuk kembali ke pangkuan Carlos.

Check Also

Tayangan khas magiK adalah versi ‘closed caption’ untuk memudahkan penonton dari komuniti bermasalah pendengaran

Penganjuran tayangan khas atau ‘wayang pacak’ sempena filem magiK diteruskan di empat lagi lokasi terpilih …

One comment

  1. saya suka sangat menonton cerita ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *