Friday , September 22 2023

Sekali Lafaz Sahaja..Leuniey Sah Milik Apex

Ketika ini, sedang berlangsung majlis pernikahan yang paling di’nanti hujung tahun ini antara Khairul Fahmi Che Mat (Apex) & kekasih hatinya, Leuniey Natasha.

Dengan sekali lafaz sahaja, Leuniey Natasha sah menjadi milik Khairul Fahmi Che Mat (Apex).Majlis akad nikah ini mengambil tempat di kediaman keluarga pengantin perempuan di Pasir Pekan, Tumpat Kelantan.Pasangan ini telah di’ijabkabulkan oleh Imam Tua Mukim Pasir Pekan, Ustaz Ab Ghani Ab Talib sekitar jam 10.25 pagi dengan mas kahwin & wang hantaran berjumlah RM19,000.

Model dan juga pereka fesyen ini menerima tujuh dulang hantaran daripada pengantin lelaki berupa sepasang persalinan, minyak wangi, alat solekan serta jam tangan, beg tangan, kasut, cincin serta sirih junjung.

Sebagai balasan, Apex juga menerima tujuh dulang hantaran daripada pihak pengantin perempuan berupa terdiri daripada kain Sepasang, jam tangan, kasut, minyak wangi, cincin dan sirih junjung, dompet serta tali pinggan dan kemeja.

Pasangan mempelai mengenakan busana sedondon berona putih. Apex segak berbaju Melayu sementara Leuniey anggun mengenakan baju kurung moden-tradisional sentuhan pereka terkenal Ezuwan Ismail.

Pasangan suami isteri ini akan mengadakan tiga majlis iaitu majlis resepsi pengantin perempuan di Hotel Renaissance, Kota Bharu pada 30 Disember diikuti persandingan di sebelah pengantin lelaki di rumah keluarga Apek di Kampung Chenang, Kota Bharu pada 5 Januari tahun depan.

*kredit photo – Danish Haikal

[nggallery id=129]

Check Also

ALBUM DELUXE SITISM DATO’ SRI SITI NURHALIZA

Selepas melancarkan album Sitism yang memuatkan 8 buah lagu pada bulan Jun lalu, kini penyanyi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *