Wednesday , October 4 2023

Yngwie J.Malmsteen Adakan Konsert 29 September

Nama Malmsteen pastinya sinonim dengan genre rock yang cukup sebati bagi peminat setianya di Malaysia, malah ramai di kalangan gitaris yang menjadikan beliau ikon ketika beraksi bersama instrumen tersebut.

Kehebatan Malmsteen sebagai seorang gitaris sudah tidak perlu dipertikaikan, beliau dikenali melalui teknik Shredder yang diciptanya.  Malmsteen juga pernah tampil bersama bandnya, Rising Force, Steeler dan Alcatrazz.

Malaysia adalah merupakan satu-satunya destinasi yang di disinggahi oleh beliau di Asia Tenggara. “Yngwie J.Malmsteen Live In Malaysia” akan di adakan pada 29 September depan di Dewan Wawasan, PGRM Kuala Lumpur.

Peminat yang berminat untuk menyaksikan persembahan “Yngwie J.Malmsteen Live In Malaysia” anjuran Panggung Asia boleh mendapatkan tiket yang berharga RM130 (pembelian awal) Rock Corner dan RM180 (pembelian awal) Cat 1. Selepas tarikh 1September harga tiket akan dijual RM200 (Rock Corner) dan RM250 (CAT 1).

Tiket-tiket kini boleh di dapati di www.ticketpro.com.my atau dengan mengunjungi Victoria Music Centre, The Guitar Store dan  cawangan Rock Corner.  Sebarang pertanyaan boleh hubungi 03-7880 7999

Check Also

Konsert Ulang Tahun ke-12 Bob & Sentuhan Band

Buskers popular, Bob Sentuhan yang menjadi inspirasi peminat seni tanahair dengan bakat dan kegigihannya mengangkat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *